Насловна Спорт Владан Даниловић из Борца у португалски Национал са Мадеире

Владан Даниловић из Борца у португалски Национал са Мадеире

-5 C
Foča

Некадашњи фудбалер фочанске Сутјеске Владан Даниловић прешао је из бањалучког Борца у Национал из Фуншала, клуб који наступа у најјачој лиги Португала.

Даниловић је званично представљен као нови фудбалер овог клуба, а према наводима са званичне странице Национала, доскорашњи фудбалер Борца је потписао уговор на четири године.

Фочак ће на леђима носити број 8, а за овај трансфер Бањалучани ће добити обештећење од милион марака.

Његов нови клуб ове сезоне изборио је пласман у португалски шампионат и добро је почео сезону – након два кола је четврти са једном побједом и једним ремијем.

Владан на острво Мадеиру, у родни град Кристијана Роналда, долази након што је четири године провео у Борцу у који је дошао 2016. године из родне Фоче, из екипе Сутјеске.

За бањалучки Борац је одиграо више од 100 мечева и посљедњих сезона био један од најбољих фудбалера бањалучког тима.

Селектор Душан Бајевић га је позвао за мечеве А селекције БиХ у септембру против Италије и Пољске, а сада се нашао на списку У21 БиХ за дуел са Њемачком.

Последњи текстови

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Регионални центар Института за јавно здравство Фоча набавио је 1.200 доза вакцина за бесплатну вакцинацију, те 150 доза комерцијалне вакцине.

Учесници избора у Фочи оцјењују резултате

У будућем сазиву фочанског парламента одборнике ће, на основу прелиминарних и још непотпуних резултата локалних избора, имати девет странака.

УБ Фоча: Контакт телефони за информације о стању хоспитализованих

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је контакт бројеве телефона здравствених установа посредством којих грађани могу добити информације у вези...

ПУ Фоча: Обиљежен Аранђеловдан

Полицијска управа Фоча, у складу са епидемиолошком ситуацијом, обиљежила је крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Аранђеловдан. У Храму...

Радовић:Будућност дјеце једина инвестиција друштва која се исплати

Комплетна друштвена заједница, појединци и институције које се баве дјецом дужне су радити и доносити одлуке које су најбоље за дијете и...