Naslovna Sport Vladan Danilović iz Borca u portugalski Nacional sa Madeire

Vladan Danilović iz Borca u portugalski Nacional sa Madeire

-5 C
Foča

Nekadašnji fudbaler fočanske Sutjeske Vladan Danilović prešao je iz banjalučkog Borca u Nacional iz Funšala, klub koji nastupa u najjačoj ligi Portugala.

Danilović je zvanično predstavljen kao novi fudbaler ovog kluba, a prema navodima sa zvanične stranice Nacionala, doskorašnji fudbaler Borca je potpisao ugovor na četiri godine.

Fočak će na leđima nositi broj 8, a za ovaj transfer Banjalučani će dobiti obeštećenje od milion maraka.

Njegov novi klub ove sezone izborio je plasman u portugalski šampionat i dobro je počeo sezonu – nakon dva kola je četvrti sa jednom pobjedom i jednim remijem.

Vladan na ostrvo Madeiru, u rodni grad Kristijana Ronalda, dolazi nakon što je četiri godine proveo u Borcu u koji je došao 2016. godine iz rodne Foče, iz ekipe Sutjeske.

Za banjalučki Borac je odigrao više od 100 mečeva i posljednjih sezona bio jedan od najboljih fudbalera banjalučkog tima.

Selektor Dušan Bajević ga je pozvao za mečeve A selekcije BiH u septembru protiv Italije i Poljske, a sada se našao na spisku U21 BiH za duel sa Njemačkom.

Poslednji tekstovi

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Regionalni centar Instituta za javno zdravstvo Foča nabavio je 1.200 doza vakcina za besplatnu vakcinaciju, te 150 doza komercijalne vakcine.

Učesnici izbora u Foči ocjenjuju rezultate

U budućem sazivu fočanskog parlamenta odbornike će, na osnovu preliminarnih i još nepotpunih rezultata lokalnih izbora, imati devet stranaka.

UB Foča: Kontakt telefoni za informacije o stanju hospitalizovanih

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je kontakt brojeve telefona zdravstvenih ustanova posredstvom kojih građani mogu dobiti informacije u vezi...

PU Foča: Obilježen Aranđelovdan

Policijska uprava Foča, u skladu sa epidemiološkom situacijom, obilježila je krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Aranđelovdan. U Hramu...

Radović:Budućnost djece jedina investicija društva koja se isplati

Kompletna društvena zajednica, pojedinci i institucije koje se bave djecom dužne su raditi i donositi odluke koje su najbolje za dijete i...