Насловна Друштво Вукадиновић: Подигнимо заставе за наше јединство, слободу и слогу

Вукадиновић: Подигнимо заставе за наше јединство, слободу и слогу

22.4 C
Foča

Начелник општине Фоча Милан Вукадиновић честитао је Дан српског јединства, слободе и националне заставе, уз жељу да буде обиљежен свечано и достојанствено, у складу са традицијом српског народа.

-Поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе, који заједно прослављају Република Српска и Република Србија, у име Општине Фоча свим припадницима српске националости најискреније честитам овај празник-наводи се у честитки.

Вукадиновић је нагласио да 15. септембар није изабран случајно јер се тог дана обиљежава и пробој Солунског фронта, када је васкрснула српска војска похрлила да поврати физички изгубљену отаџбину.

-Данас нам је, више него икада, потребно јако и нераскидиво национално јединство, чак и онда када не можемо да постигнемо политичко. Не треба да се стидимо нити заборавимо чињеницу да смо један од најстрадалнијих народа у 20. вијеку и да смо увијек били на правој и побједничкој страни историје-истакао је Вукадиновић.

Он је позвао грађане да истакну српске заставе гдје год да се налазе.

-Истакнимо заставе на нашим трговима, улицама, домовима, подигнимо их у срцима и мислима за наше јединство, слободу и слогу-поручио је начелник Вукадиновић.

Посљедњи текстови

Почиње наплата паркинга у ужем центру Фоче

У ужем центру Фоче од четвртка, 14. јула, почиње наплата паркинга на јавним паркиралиштима у двије зоне наплате, саопштено је из предузећа...

У суботу вакцинација против вируса корона без претходног заказивања

У Универзитетској болници Фоча у суботу, 9. јула, биће настављена вакцинација против вируса корона без претходног заказивања. Имунизација ће...

ПУ Фоча: Прије одласка на одмор заштитити имовину

Полицијска управа Фоча позвала је грађане да у сезони годишњих одмора посебну пажњу посвете заштити своје имовине током дужег одсуства, те на...

Миљевина сутра од 9,00 до 15,00 без струје

Подручја Миљевине, Јелеча, Кратина, Оцркавља и Метвина биће без струје сутра од 9,00 до 15,00 часова, најављено је из фочанске Електродистрибуције.

ОО ДЕМОС-а Фоча: Изабрани кандидати за опште изборе

На општим изборима у октобру кандидати Демократског савеза за посланике у Народној скупштини Републике Српске у изборној јединици девет биће Марија Милановић...