Насловна Друштво Вукан Станковић заједнички кандидат СДС-а и ПДП-а за начелника Фоче

Вукан Станковић заједнички кандидат СДС-а и ПДП-а за начелника Фоче

13 C
Foča

Општинска организација СДС-а Фоча представила је вечерас своју одборничку листу и Вукана Станковића, кандидата за начелника општине испред ове странке и ПДП-а на предстојећим локалним изборима.

Четрдесетседмогодишњи инжењер електротехнике Вукан Станковић, запослен у Телекому Српске, дугогодишњи је члан СДС-а, а раније је био и одборник те странке у локалном парламенту.

Он је навео да му је част што су га СДС и ПДП препознали као добар избор за Фочу.

„Сматрам да у Фочи има много птростора за промјене и побољшање. Тешко је сјетити се нечега што не захтијева побољшање, али приоритети су запошљавање кроз привреду, туризам, пољопривреду, инфаструктура и млади“, рекао је Станковић.

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић рекао је да Вукан Станковић има одличну шансу да предводи општину Фоча, те да ће његов програм привући пажњу и добити повјерење људи.

„Мислим да овај млади кандидат, који није кандидат за само један изборни процес, већ за период од десет до 15 година, може да буде предводник младе генерације која има енергију, знање и визију шта је потребно општини у наредном периоду. Увјерен сам да ће он Фочу извући из сиромаштва и да ће његов мандат бити на добробит свих грађана“, рекао је Шаровић.

Предсједник фочанског СДС-а Миливоје Достић истакао је да ће Вукан Станковић бити начелник свих грађана Фоче.

На тргу бораца Војске Републике Српске, представљена је и одборничка листа ПДП-а, а између осталих, говорили су и потпредсједнк СДС-а Вукота Говедарица, народни посланици Небојша Вукановић из СДС-а и Љубиша Крунић из ПДП-а.

Посљедњи текстови

УГ “Бјелава”: Подршка начелника за одржавање тематске сједнице СО Фоча

Удружење грађана “Бјелава” саопштило је да је начелник општине Фоча Милан Вукадиновић подржао њихову иницијативу за одржавањем сједнице Скупштине општине Фоча на...

Од марта дозвољена музика уживо у угоститељским објектима

Од 1. марта у Републици Српској биће дозвољена музика уживо у угоститељским објектима за смјештај, исхрану и пиће, уз поштовање свих епидемиолошких...

Побједа кошаркаша, пораз одбојкаша, бронзани каратисти

Кошаркаши Сутјеске савладали су Будућност из Бијељине са 58:49 у 15. колу Прве лиге Српске. Фочаци су успјели да...

Почела вакцинација у Фочи

Вакцинацијом четрдесет здравствених радника руском вакцином „Спутњик В“ против вируса корона почела је имунизација и у Универзитетској болници у Фочи. Приоритет су...

Подијељене све карте за представу „Идентитлук“

Све карте за бесплатну представу „Идентитлук“ која ће у четвртак, 25. фебруара, бити изведена пред фочанском публиком, подијељене су, а број мјеста...