Насловна Друштво Добротворна улична свирка за Ивану Бјелогрлић

Добротворна улична свирка за Ивану Бјелогрлић

18.6 C
Foča

Дјечија играоница „Звјездица“ организоваће сутра на Тргу краља Петра у Фочи добротворну  уличну свирку, на којој ће се прикупљати новчана средства за лијечење дјевојчице Иване Бјелогрлић из Источног Сарајева.

Шетачи  на фочанском корзу уживаће у свирци младих музичара из Фоче, која ће почети у 19.30 и трајаће до 21.30 часова, а приложени новац биће уплаћен на рачун за прикупљање помоћи за Ивану.

„ Са екипом младих и талентованих музичара сакупљаћемо прилоге за лијечење мале дјевојчице, која је постала симбол храбрости. Надамо се да ћете бити наши гости на тргу, уживати у дивним нотама наших музичара, а самим тим бити учесници ове хуманитарне акције“, навели су из Играонице „Звјездица“.

Иванина борба траје од септембра 2018. године када јој је откривен рак бубрега, који се касније проширио на јетру и дио плућа.

Лијечена је у Бањалуци, а затим и у Паризу и када се помислилио да је успјела да се излијечи, болест се вратила и захватила цијело плућно крило.

Услиједило је лијечење у Турској, а за наставак терапија, како је почетком овог мјесеца саопштио Црвени крст Источне Илиџе, потребно је обезбиједити 50.000 евра.

Сви који желе да помогну то могу да учине уплатом на намјенски жиро ручун за Ивану Бјелогрлић 154-102-9988-405-703 у Интеза Санпаоло банци /Intesa Sanpaolo banka/ Сарајево.

Посљедњи текстови

На спорстком терену у Миљевини постављени рефлектори и трибине

Напорима младих из Миљевине и Удружења грађана Миљевина на спортском терену Основне школе „Свети Сава“ у овом насељу постављени су рефлектори. 

У августу повећан број саобраћајних несрећа и прекршаја јавног реда и мира

На подручју Полицијске управе Фоча број саобраћајних незгода и прекршаја јавног реда и мира у августу је повећан у односу на исти...

Општина суфинансира будуће приправнике- ускоро јавни позив послодавцима

Више од стотину младих Фочака са високом стручном спремом немају одрађен приправнички стаж, па је локална управа одлучила да распише јавни позив...

Грађани предлажу и сами бирају пројекат који ће се финансирати

Пунољетни грађани Фоче имаће прилику да поднесу приједлог за рјешавање неког од проблема у својој локалној заједници чија вриједност не прелази 20.000...

Чајничанин ухапшен због прања новца

Полиција у Чајничу ухапсила је Чајничанина чији су иницијали С.Ж. који се сумњичи да је починио кривично дјело прање новца, чиме је...