Насловна Друштво Дозвољен рад базена, велнес и спа центара у Српској

Дозвољен рад базена, велнес и спа центара у Српској

7 C
Foča

Републички штаб за ванредне ситуације донио је одлуку којом се дозвољава рад базенима, велнес и спа центрима посебно и у склопу угоститељских објеката за смјештај.

Приликом обављања дјелатности субјекти којима је одобрено обављање дјелатности дужни су организовати рад уз обавезно предузимање мјера прописаних у Упутству ЈЗУ “Институт за јавно здравство Републике Српске” за спречавање појаве и ширења КОВИД-19 болести на радном мјесту.

Из Штаба су додали да сви субјекти могу самостално обављати дезинфекцију пословних простора у складу са упутством ЈЗУ “Институт за јавно здравство Републике Српске”.

Забрањују се такмичарске активности спортских организација и спортиста до 8. јуна.

Последњи текстови

Весело двориште ОШ „Веселин Маслеша“

У времену када су наше навике и начин живота битно промијењени и прилагођени новонасталој ситуацији везаној за појаву и ширење вируса корона,...

Ноћас помјерање казаљки један час уназад

Зимско рачунање времена почиње наредне ноћи враћањем казаљки на часовницима за један час уназад, односно са 3.00 на 2.00 часа.

Трноваче сутра без струје због расијецања растиња

Подручје Доњих и Горњих Трновача сутра ће, од 7.00 до 18.00 часова, бити без струје, најављено је из фочанске Електродистрибуције.

Јавни позив за запошљавање демобилисаних бораца, дјеце погинулих бораца и ратних војних инвалида

Министарство рада и борачко-инвалидске заштите и Завод за запошљавање Републике Српске објавили су јавни позив послодавцима и незапосленим лицима за коришћење средстава...

Распоред дезинфекције по насељима-улицама

Из Цивилне заштите обавјештавају заједнице етажних власника да је потребно да организују прање и чишћење стубишта, након чега би они извршили дезинфекцију.