Насловна Друштво Душанка Станковић нови начелник Одјељења за општу управу

Душанка Станковић нови начелник Одјељења за општу управу

16.8 C
Foča

На јучерашњој сједници Скупштине општине Фоча за вршиоца дужности начелника општинског Одјељења за општу управу, умјесто Зорана Ћосовића, који је  разријешен са те функције због одласка у пензију, изабрана је Душанка Станковић.

Душанка Станковић је дугогодишњи  службеник општинске администрације, а на ново радно мјесто долази са позиције руководиоца Центра за пружање услуга грађанима.

Разматрајући информацију о пословању Комуналног предузећа „Комуналац“ одборници су упозорили да је потребно убрзати активности око изналажења локације за нову депонију, јер је постојећој одавно истекао рок.

Директор предузећа „Комуналац“ Ранко Шаран информисао је одборнике да је постојећа депонија попуњена и да се само уз максимално залагање радника овог предузећа, разгртањем и пресипањем земљом те локације, још некако одлаже смеће.

Одборници су затражили од извршне власти да их на наредној сједници детаљно информише о могућностима проширења постојеће депоније и активностима око изналажења трајнијег рјешења.

Начелник одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Менсуд Јахић навео је да је у току процедура прибављања потребних рјешења и дозвола за локацију нове депоније у Филиповићима. Он је рекао да ће до 10. јула извршна власт одржати састанак са руководством „Комуналца“ на којем ће се разговарати о овој проблематици о чему ће одборници бити информисани на наредној сједници.

Последњи текстови

Сутјеска гостује Рудару – директно на РТРС ПЛУС

Фудбалери Сутјеске гостују сутра у Приједору екипи Рудара у оквиру 2. кола Прве лиге Републике Српске. Оба тима у...

Сунчано и спарно

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити сунчано и спарно вријеме, послије подне мјестимично са кишом и дневном температуром од...

Млади из Фоче, Устиколине и Горажда указали на еколошке проблеме

За очување ријеке Дрине потребно је што прије уклонити дивље депоније са обала и радити на повећању нивоа еколошке свијести грађана, поручили су учесници...

ТК “Фоча” организовао турнир за најмлађе чланове

На тениским теренима на фочанском Ушћу одржан је ревијални тениски турнир чланова Тениског клуба „Фоча“ узраста до 10 година, а најуспјешнији је...

Почиње Великогоспојински пост

За православне вјернике сутра почиње Великогоспојински пост којим се припремају за празник Успенија Пресвете Богородице - Велике Госпојине, који се слави 28....