Насловна Спорт Дјечије карате првенство Српске: Три бронзе за "Љубишњу"

Дјечије карате првенство Српске: Три бронзе за “Љубишњу”

17.4 C
Foča

Каратисти фочанске Љубишње освојили су три бронзане медаље на Првенству Републике Српске до 13 година, које је одржано у Билећи.

Бронзама су се окитили Милица Рашевић, категорија до 44 килограма, Алекса Паприца плус 45 килограма и Јанко Милетић до 55 килограма.

На Првенству Републике Српске за дјецу учествовала су 23 клуба, а прво мјесто у укупном пласману освојио је домаћи “Херцеговац”.

На друго мјесто пласирала се “Енергија” из Бањалуке, а на треће “Нитен” из Градишке.

Последњи текстови

Казне угоститељима за непоштовање епидемиолошких мјера

Општинска и републичка инпекција затвориле су један угоститељски објекат у Фочи на седам дана због непоштовања епидемиолошких мјера, a издата су и...

ПУ Фоча: Повећан број прекршаја јавног реда и мира

На подручју Полицијске управе Фоча у периоду јануар-септембар ове године евидентирано је за 2,2 одсто више кривичних дјела него у истом периоду...

Карате: Бронза за Фочанку на Првенству Србије

Каратисткиња фочанског “Нипона” Валентина Вуковић освојила је бронзану медаљу на Првенству Србије за кадете и јуниоре, које је одржано у Крагујевцу у...

Краће радно вријеме угоститељских објеката

Радно вријеме угоститељских објеката у Републици Српској, одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, ограничава се на период од 6.00 од 22.00 часова.

Школе у Српској затворене седам дана

Школе у Републици Српској биће затворене седам дана због погоршане епидемиолошке ситуације, одлучио је данас Републички штаб за ванредне ситуације.