Насловна Спорт Дјечије карате првенство Српске: Три бронзе за "Љубишњу"

Дјечије карате првенство Српске: Три бронзе за “Љубишњу”

-5 C
Foča

Каратисти фочанске Љубишње освојили су три бронзане медаље на Првенству Републике Српске до 13 година, које је одржано у Билећи.

Бронзама су се окитили Милица Рашевић, категорија до 44 килограма, Алекса Паприца плус 45 килограма и Јанко Милетић до 55 килограма.

На Првенству Републике Српске за дјецу учествовала су 23 клуба, а прво мјесто у укупном пласману освојио је домаћи “Херцеговац”.

На друго мјесто пласирала се “Енергија” из Бањалуке, а на треће “Нитен” из Градишке.

Последњи текстови

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Регионални центар Института за јавно здравство Фоча набавио је 1.200 доза вакцина за бесплатну вакцинацију, те 150 доза комерцијалне вакцине.

Учесници избора у Фочи оцјењују резултате

У будућем сазиву фочанског парламента одборнике ће, на основу прелиминарних и још непотпуних резултата локалних избора, имати девет странака.

УБ Фоча: Контакт телефони за информације о стању хоспитализованих

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је контакт бројеве телефона здравствених установа посредством којих грађани могу добити информације у вези...

ПУ Фоча: Обиљежен Аранђеловдан

Полицијска управа Фоча, у складу са епидемиолошком ситуацијом, обиљежила је крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Аранђеловдан. У Храму...

Радовић:Будућност дјеце једина инвестиција друштва која се исплати

Комплетна друштвена заједница, појединци и институције које се баве дјецом дужне су радити и доносити одлуке које су најбоље за дијете и...