Насловна Спорт Екипа „Рис“ побједник 23. Меморијала „Ранко Елез Зико“

Екипа „Рис“ побједник 23. Меморијала „Ранко Елез Зико“

19 C
Foča

На терену Основне школе „Свети Сава“ у Миљевини за викенд је одржан 23. Меморијал у малом фудбалу „Ранко Елез Зико“, на којем је прво мјесто однијела екпа „Рис“.

Турнир је организовала омладина овог насеља у част погојног новинара и ратног репортера, а играло је 18 екипа из Миљевине, Фоче и Калиновика.

У финалу турнира екипа „Рис“ је била боља од  „Хемигвеј паба“, док је треће мјесто освојио домаћин турнира, екипа „Зико“.

За најбољег играча проглашен је Ђорђе Милутиновић, најбољи стријелац је Марко Вуковић и најбољи голман Драган Рикић.

Ранко Елез био је новинар Радио Фоче и ратни репортер Радио Новог Сада, који је 10. јуна 1993. године са укљученим диктафоном погинуо на Меденој Главици код Чајнича, обављајући свој новинарски задатак.

У његову част делегације борачких организација, након отварања турнира у суботу су посјетили мјесно гробље Борјанице, гдје су положили цвијеће и прислужили свијеће за покој душе Ранка Елеза.

Последњи текстови

Казне угоститељима за непоштовање епидемиолошких мјера

Општинска и републичка инпекција затвориле су један угоститељски објекат у Фочи на седам дана због непоштовања епидемиолошких мјера, a издата су и...

ПУ Фоча: Повећан број прекршаја јавног реда и мира

На подручју Полицијске управе Фоча у периоду јануар-септембар ове године евидентирано је за 2,2 одсто више кривичних дјела него у истом периоду...

Карате: Бронза за Фочанку на Првенству Србије

Каратисткиња фочанског “Нипона” Валентина Вуковић освојила је бронзану медаљу на Првенству Србије за кадете и јуниоре, које је одржано у Крагујевцу у...

Краће радно вријеме угоститељских објеката

Радно вријеме угоститељских објеката у Републици Српској, одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, ограничава се на период од 6.00 од 22.00 часова.

Школе у Српској затворене седам дана

Школе у Републици Српској биће затворене седам дана због погоршане епидемиолошке ситуације, одлучио је данас Републички штаб за ванредне ситуације.