Naslovna Sport Ekipa „Ris“ pobjednik 23. Memorijala „Ranko Elez Ziko“

Ekipa „Ris“ pobjednik 23. Memorijala „Ranko Elez Ziko“

-5 C
Foča

Na terenu Osnovne škole „Sveti Sava“ u Miljevini za vikend je održan 23. Memorijal u malom fudbalu „Ranko Elez Ziko“, na kojem je prvo mjesto odnijela ekpa „Ris“.

Turnir je organizovala omladina ovog naselja u čast pogojnog novinara i ratnog reportera, a igralo je 18 ekipa iz Miljevine, Foče i Kalinovika.

U finalu turnira ekipa „Ris“ je bila bolja od  „Hemigvej paba“, dok je treće mjesto osvojio domaćin turnira, ekipa „Ziko“.

Za najboljeg igrača proglašen je Đorđe Milutinović, najbolji strijelac je Marko Vuković i najbolji golman Dragan Rikić.

Ranko Elez bio je novinar Radio Foče i ratni reporter Radio Novog Sada, koji je 10. juna 1993. godine sa uključenim diktafonom poginuo na Medenoj Glavici kod Čajniča, obavljajući svoj novinarski zadatak.

U njegovu čast delegacije boračkih organizacija, nakon otvaranja turnira u subotu su posjetili mjesno groblje Borjanice, gdje su položili cvijeće i prislužili svijeće za pokoj duše Ranka Eleza.

Poslednji tekstovi

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Regionalni centar Instituta za javno zdravstvo Foča nabavio je 1.200 doza vakcina za besplatnu vakcinaciju, te 150 doza komercijalne vakcine.

Učesnici izbora u Foči ocjenjuju rezultate

U budućem sazivu fočanskog parlamenta odbornike će, na osnovu preliminarnih i još nepotpunih rezultata lokalnih izbora, imati devet stranaka.

UB Foča: Kontakt telefoni za informacije o stanju hospitalizovanih

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je kontakt brojeve telefona zdravstvenih ustanova posredstvom kojih građani mogu dobiti informacije u vezi...

PU Foča: Obilježen Aranđelovdan

Policijska uprava Foča, u skladu sa epidemiološkom situacijom, obilježila je krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Aranđelovdan. U Hramu...

Radović:Budućnost djece jedina investicija društva koja se isplati

Kompletna društvena zajednica, pojedinci i institucije koje se bave djecom dužne su raditi i donositi odluke koje su najbolje za dijete i...