Насловна Друштво Електронска јавна расправа о нацрту ребаланса општинског буџета

Електронска јавна расправа о нацрту ребаланса општинског буџета

11.6 C
Foča

Одјељење за финансије општине Фоча обавијестило је грађане да је у току електронска јавна расправа о нацрту ребаланса општинског буџета, којим је предвиђено повећање укупних буџетских средстава са 12.000.000 на 12.900.000 КМ.

Због епидемиолошке ситуације јавна расправа о нацрту ребаланса буџета проводи се електронским путем, саопштено је из локалне управе.

Увид у нацрт ребаланса буџета са образложењем доступан је на званичној веб-страници Општине Фоча, у одјељку „управа-финансије“, гдје грађани могу да искажу мишљење путем коментара кроз прилагођену електронску форму.

Из Одјељења за финансије позвали су грађане да учествују у електронској јавној расправи која ће трајати до петка, 8. октобра, у 12.00 часова.

Нацрт ребаланса општинског буџета Скупштина општине Фоча усвојила је на посљедњој сједници, а након јавне расправе одборници ће разматрати коначан приједлог ребаланса буџета.

Посљедњи текстови

Сутјеска боља од Слободе

Кошаркаши Сутјеске савладали су на свом терену Слободу 73 из Новог Града резултатом 62:55 у 7. колу Прве лиге Републике Српске.

Сутјеска и Власеница не заборављају Саву- сутра меч у његову част

Фудбалери Сутјеске и Власенице одиграће у Фочи сутра пријатељску утакмицу у знак сјећања на голмана Миливоја Савића, који је носио дрес ова...

Полиција упозорава на опасност употребе оружја

Недавно убиство дјечака, а затим и пуцњава у центру Фоче, показали су да је нелегално ватрено оружје и те како присутно међу...

Кошаркаши дочекују Слободу 73 из Новог Града

Кошаркаши Сутјеске сутра ће угостити новоградску Слободу 73 у седмом колу Прве лиге Републике Српске. Фочаци су на четвртом...

Одбојкашице славиле другу побједу, сутра дочекују Инову

У заосталој утакмици петог кола Прве лиге Републике Српске одбојкашице Маглића на гостовању у Билећи савладале су Херцеговац резултатом 3:2.