Насловна Друштво За викенд Хуко хуко куп, пријaвило се 100 младичара из четири земље

За викенд Хуко хуко куп, пријaвило се 100 младичара из четири земље

22.4 C
Foča

На почетном току ријеке Дрине, у суботу и недјељу, 4. и 5. децембра, одржаће се такмичење у лову младице “Хуко хуко куп 2021 Фоча”.

Организатор такмичења, фочанско Спортско риболовно друштво “Младица”, саопштило је да се за лов “дринске краљице” пријавило 100 такмичара из Црне Горе, Србије, Словеније и БиХ.

Такмичарска стаза дуга је 30 километара од мјеста гдје спајањем Таре са Пивом почиње Дрина, па до Јошанице и Паунаца на граници са Федерацијом БиХ.

Из СРД „Младица“ обавјештавају риболовце да је водостај Дрине повишен, а да њена боја варира јер ријека Бистрица мути Дрину у дужини од осам километара такмичарске стазе од насеља Брод на Дрини према Устиколини, док је од Шћепан Поља до Брода на Дрини, у дужини 22 километра такмичарске стазе, бистрија.

Узводно од ушћа са Бистрицом

Првог дана, такмичење ће трајати од 9,15 до 18,30 часова, а другог од 8,30 до 14,00 часова.

Низводно од ушча са Бистрицом

Проглашење побједника и додјела награда је у ресторану “Деветка” у недјељу у 14,30 часова.

Бодоваће се дужина уловљене рибе, од врха уста до репа, а улов се након фотографисања враћа у воду, што се , такође, снима, саопштили су организатори.

Посљедњи текстови

Почиње наплата паркинга у ужем центру Фоче

У ужем центру Фоче од четвртка, 14. јула, почиње наплата паркинга на јавним паркиралиштима у двије зоне наплате, саопштено је из предузећа...

У суботу вакцинација против вируса корона без претходног заказивања

У Универзитетској болници Фоча у суботу, 9. јула, биће настављена вакцинација против вируса корона без претходног заказивања. Имунизација ће...

ПУ Фоча: Прије одласка на одмор заштитити имовину

Полицијска управа Фоча позвала је грађане да у сезони годишњих одмора посебну пажњу посвете заштити своје имовине током дужег одсуства, те на...

Миљевина сутра од 9,00 до 15,00 без струје

Подручја Миљевине, Јелеча, Кратина, Оцркавља и Метвина биће без струје сутра од 9,00 до 15,00 часова, најављено је из фочанске Електродистрибуције.

ОО ДЕМОС-а Фоча: Изабрани кандидати за опште изборе

На општим изборима у октобру кандидати Демократског савеза за посланике у Народној скупштини Републике Српске у изборној јединици девет биће Марија Милановић...