Насловна Спорт Звезда у Фочи напада трофеј пријатељства

Звезда у Фочи напада трофеј пријатељства

8.3 C
Foča

            „Фудбал френдс“ почиње у петак и сви, и играчи и публика,  са нестрпљењем ишчекују прву утакмицу. Петнаест година постојања омладинског турнира у фудбалу је доказ његовог квалитета, а испоставило се да је рођено много звијезда које су учествовале на овом такмичењу.

            Прва димензија турнира, а како и назив каже, је пријатељство. Они који су учествовали се поново враћају и жељно очекују нови позив.

            Тако је и са ФК Црвеном звезда која је сваке године учествовала и два пута освојила пехар.

            Црвено-бели очекују трећи трофеј у Фочи и јако им је стало да се изнова докажу и прикажу сву љепоту фудбалске игре.

            Генерални секретар Омладинске школе ФК Црвена звезда, Дејан Цветковић истиче задовољство што је овај клуб поново позван да буде дио приче о пријатељству и дружењу, али са амбицијом да се потврди у шампионском карактеру и докаже вриједност. „Долазимо и ове године са жељом да освојимо турнир, иако су се до сада дешавале непредвиђене околности. Увијек смо сјајно били дочекани, и од навијача и самог града. Ту се осјећамо као да смо у Београду. Своји код својих, такво гостопримство је за сваку похвалу“, каже Цветковић.

            Много је Звездиних фудбалера и тренера прошло кроз фочански турнир, а некадашњи шеф стручног штаба Владан Милојевић, је један од њих.

            Прес конференција 16. „Фудбал френдса“ је у петак у 12 часова у Центру за културу и информисање, прва утакмица на Градском стадиону почиње у 16.00, док је свечано отварање предвиђено за 19 часова.

            Организатори су асоцијација „Фудбал френдс“, Општина Фоча и ФК „Сутјеска“.

Посљедњи текстови

Недјеља дјетета: Малишани Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“ у посјети Музеју Старе Херцеговине

Поводом обиљежавања Међународне недјеље дјетета малишани старијих васпитних група Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“ посјетили су Музеј Старе Херцеговине, гдје су им...

Разговор са учитељем Леком: Посвећен рад са дјецом увијек даје плод

Поводом Свјетског дана учитеља- 5. октобра, гост Јутарњег програма Радио Фоче био je учитељ у пензији Алекса Лечић Лека.

Школска игралишта у Драгочави и Броду на Дрини добила рефлекторе

Спортски терени подручних основних школа „Веселин Маслеша“ и „Свети Сава“ у фочанским мјесним заједницама Брод на Дрини и Драгочава освијетљени су рефлекторима....

Земљотрес грешком лоциран код Фоче

Доста медија пренијело је, позивајући се на податке Европско-медитеранског сеизмолошког центра, да се на подручју Фоче синоћ у 22,17 часова десио земљотрес...

Двадесет седам година од погибије хероја на Трескавици

Храбри српски борци са Трескавице никада не смију бити заборављени, поручено је из Фоче са обиљежавања 27 година од погибије 13 бораца...