Насловна Сервис Магистрални и регионални путеви проходни- према Мештревцу непроходно

Магистрални и регионални путеви проходни- према Мештревцу непроходно

13.9 C
Foča

Сви магистрални и регионални путеви на подручју Фоче су проходни, саобраћај се одвија без застоја и већих проблема, потврђено је Радио Фочи у предузећу „Србињепутеви“.

Путни правци према Сарајеву, Гацку, Шћепан Пољу јуче су очишћени и проходни су.

Регионални пут према Заваиту, Челебићима до границе са Црном Гором током јучерашњег дана је чишћен тешком механизацијом, међутим проблем представља дрвеће које је на појединим дионицама пута попадало, речено је у „Србињепутевима“.

Додали су да је механизација предузећа данас упућена према Калиновику, док ће сутра чистити макадамске путеве у Миљевини и околним селима.

-Пут према Рогоју очишћен је јуче, тако да је тај превој проходан-навели су у предузећу „Србињепутеви“. 

Непроходно од Борја према Мештревцу

Због високог снијега, непрохопдан је локални пут Борје-Мешревац. Радио Фочи јавио се мјештанин Мештревца Крсто Стојић, који је рекао да су већ седам дана одсјечени од остатка општине, те да већ 15 дана немају струју.

Он је навео да је висина снијега око 65 центиметара, те да због непроходних путева ни електричари нису у могућности да поправе кварове на електро мрежи.

У предузећу Србињепутеви речено је да ће од наредног уторка почети да чисте тај путни правац.

Посљедњи текстови

Света тајна јелеосвећења у Светосавском храму

Света тајна јелесовећења служиће се сутра у Храму Светог Саве у Фочи од 17.00 часова, најављено је из Црквене општине Фоча.

Бошњаци: У Фочи не осјећамо никакав вид угрожености

Грађани Фоче бошњачке националности из више мјесних заједница данас су одржали састанак са начелником и предсједником Скупштине ове општине Миланом Вукадиновићем и...

Лоша инфраструктура кочи развој дрвопрераде

Дрвопрерађивачки погони, који послују у оквиру Индустријске зоне Брод на Дрини, годинама се суочавају са лошим снабдијевањем водом и струјом и другим...

Регионални избори у Синдикату управе

У оквиру редовних изборних активности, јуче је у Фочи одржана сједница Регионалног одбора Синдиката управе РС за регију Фоча/Вишеград, којом је предсједавао...

Сјећање на погинуле у Кратинама и Козјој Луци

Борачка организација Фоча у петак, 23. априла, обиљежиће 28 година од погибије 11 бораца Миљевинског батаљона Војске Републике Српске у Кратинама код...