Насловна Сервис Магистрални и регионални путеви проходни- према Мештревцу непроходно

Магистрални и регионални путеви проходни- према Мештревцу непроходно

-4.2 C
Foča

Сви магистрални и регионални путеви на подручју Фоче су проходни, саобраћај се одвија без застоја и већих проблема, потврђено је Радио Фочи у предузећу „Србињепутеви“.

Путни правци према Сарајеву, Гацку, Шћепан Пољу јуче су очишћени и проходни су.

Регионални пут према Заваиту, Челебићима до границе са Црном Гором током јучерашњег дана је чишћен тешком механизацијом, међутим проблем представља дрвеће које је на појединим дионицама пута попадало, речено је у „Србињепутевима“.

Додали су да је механизација предузећа данас упућена према Калиновику, док ће сутра чистити макадамске путеве у Миљевини и околним селима.

-Пут према Рогоју очишћен је јуче, тако да је тај превој проходан-навели су у предузећу „Србињепутеви“. 

Непроходно од Борја према Мештревцу

Због високог снијега, непрохопдан је локални пут Борје-Мешревац. Радио Фочи јавио се мјештанин Мештревца Крсто Стојић, који је рекао да су већ седам дана одсјечени од остатка општине, те да већ 15 дана немају струју.

Он је навео да је висина снијега око 65 центиметара, те да због непроходних путева ни електричари нису у могућности да поправе кварове на електро мрежи.

У предузећу Србињепутеви речено је да ће од наредног уторка почети да чисте тај путни правац.

Посљедњи текстови

Нови квар на далеководу Заваит

Због квара на далеководу који електричном енергијом напаја подручје Заваита, мјештани тог фочанског села понову су без електричне енергије.

Мештревац добио струју, настављена поправка далековода

Сви кварови на далеководу Мештревац отклоњени су и потрошачи у том фочанском селу имају струју, потврђено је за Радио Фочу у електродистрибутивној...

Заваит и дио Челебића добили струју, почела поправка далековода у Мештревцу

Радници фочанске Електродистрибуције успјели су да отклоне кварове на дијелу електромреже, па су након више дана електричну енергију добили мјештани Заваита и...

Миљевина: Први пут пливање за Часни крст

У Миљевини ће на Богојављење, у уторак 19. јануара, први пут бити одржано пливање за Часни крст, што је уједно и први...

Крсто Ивановић искључен из фочанског ДНС-а

Предсједништво ОО Демократског народног савеза Фоча искључило је из чланства ове партије Крста Ивановића због кршења Статута и непоштовања одлука органа странке,...