Насловна Друштво Нектар ОК фест од 13. до 15. августа на Тјентишту

Нектар ОК фест од 13. до 15. августа на Тјентишту

8.3 C
Foča

Овогодишњи седми Нектар ОК Фест одржаће се од 13. до 15. августа на добро познатој локацији, Тјентиште – Национални парк Сутјеска, саопштили су организатори фестивала.

Одлуку о промјени раније најавељног термина, који је планиран за јули мјесец, организатор је донио након обављених разговора са надлежним институцијама и објавом препоручених епидемиолошких мјера за организацију масовних догађаја на отвореном.

– Након више од годину дана, епидемиолошка и здравствена слика у нашој земљи, регији, Европи и свијету, даје нам могућност да се вратимо на дуго ишчекиване догађаје и фестивале, наравно уз поштовање свих епидемиолошких мјера које су на снази. На нашу и вашу велику радост, коначно је вријеме за музику, забаву, наступе уживо. Вријеме да заједно уживамо у још једној ОК авантури на Тјентишту, евоцирамо успомене и стварамо нове – наводи се у саопштењу.

На три фестивалске позорнице публика ће ове године бити у прилици да ужива у наступима најпознатијих имена домаће и регионалне сцене.

Раније најављени наступи страних извођача пролонгирају се за наредну годину, имајући у виду да је због посебних услова који важе за путовања и уласке у земљу државаљана из појединих земаља, њихов долазак логистички тешко изводив, наводи се у саопштењу.

Print

Међутим, добре забаве на Тјентишту засигурно неће недостајати. За најбољу атмосферу и повратак у дуго ишчекивану “нормалност” биће задужени: Van Gogh/ Бајага и инструктори / Хладно пиво / Горан Баре & Мајке / Зостер / Дарко Рундек & екипа / Бркови / ТБФ / Канда, Коџа и Небојша / Буч Кесиди /М.О.Р.Т. / Мореуз  чији се наступи током три фестивалска дана очекују на главној позорници.

– И ове године за нашу највјернију публику, ОК кампере, припремили смо посебан програм на њима омиљеној позорници у ОК кампу. За незаборавне наступе и сјајну енергију дневних наступа, који овај фестивал чине другачијим од других, задужени су Ритам нереда – Love Hunters – Мортал Комбат – Who See – Atheist Rap – Марчело и Napeti quintet – наводи се у саопштењу.

Фестивалски камп се и овога пута отвара дан раније, 12. августа.

На ОК љетној позорници код базена на Тјентишту, гдје уз одличне ритмове публика ужива у дневном програму, као и на ОК After Partyju у ОК кампу гдје публика у најбољој атмосфери дочекује најљепше зоре на Тјентишту, очекују се наступи најпознатијих имена регионалне електронске сцене.

Првог фестивалског дана, у петак 13. августа, за дневну, али и ноћну атмосферу на обје позорнице задужени су Синиша Тамамовић и Алеxандер Г.

Врхунских ритмова неће недостајати ни другог фестивалског дана, у суботу 14. августа, гдје ће публику у оквиру дневног програма ОК љетне позорнице у појачаном саставу забављати Младен Томић, Тони Јурановић и Nebs Jack.

По завршетку програма на главној позорници Младен Томић и Тони Јурановић наставиће да забављају публику на ОК After Partyju у ОК кампу.

Финиш фестивала, у недјељу 15. августа обиљежиће наступ Марине Карамарко на ОК љетној позорници, те Марка Настића и Петра Дундова на ОК After Partyju.

– Сви раније купљени пакети и аранжмани за боравак на фестивалу, важиће и за нове датуме. Публика којој новонајављени датуми одржавања фестивала не одговарају и нису у прилици да нам се придруже, има могућност поврата новца за раније извршену куповину. О свим условима поврата у зависности од купљеног пакета публика ће бити информисана на званичној фестивалској страници okfest.net. Ускоро доносимо и инфо о почетку продаје пакета за овогодишњи Нектар ОК Фест на Тјентишту – додаје се у саопштењу.

Посљедњи текстови

Недјеља дјетета: Малишани Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“ у посјети Музеју Старе Херцеговине

Поводом обиљежавања Међународне недјеље дјетета малишани старијих васпитних група Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“ посјетили су Музеј Старе Херцеговине, гдје су им...

Разговор са учитељем Леком: Посвећен рад са дјецом увијек даје плод

Поводом Свјетског дана учитеља- 5. октобра, гост Јутарњег програма Радио Фоче био je учитељ у пензији Алекса Лечић Лека.

Школска игралишта у Драгочави и Броду на Дрини добила рефлекторе

Спортски терени подручних основних школа „Веселин Маслеша“ и „Свети Сава“ у фочанским мјесним заједницама Брод на Дрини и Драгочава освијетљени су рефлекторима....

Земљотрес грешком лоциран код Фоче

Доста медија пренијело је, позивајући се на податке Европско-медитеранског сеизмолошког центра, да се на подручју Фоче синоћ у 22,17 часова десио земљотрес...

Двадесет седам година од погибије хероја на Трескавици

Храбри српски борци са Трескавице никада не смију бити заборављени, поручено је из Фоче са обиљежавања 27 година од погибије 13 бораца...