Насловна Друштво Нектар ОК фест од 13. до 15. августа на Тјентишту

Нектар ОК фест од 13. до 15. августа на Тјентишту

6.2 C
Foča

Овогодишњи седми Нектар ОК Фест одржаће се од 13. до 15. августа на добро познатој локацији, Тјентиште – Национални парк Сутјеска, саопштили су организатори фестивала.

Одлуку о промјени раније најавељног термина, који је планиран за јули мјесец, организатор је донио након обављених разговора са надлежним институцијама и објавом препоручених епидемиолошких мјера за организацију масовних догађаја на отвореном.

– Након више од годину дана, епидемиолошка и здравствена слика у нашој земљи, регији, Европи и свијету, даје нам могућност да се вратимо на дуго ишчекиване догађаје и фестивале, наравно уз поштовање свих епидемиолошких мјера које су на снази. На нашу и вашу велику радост, коначно је вријеме за музику, забаву, наступе уживо. Вријеме да заједно уживамо у још једној ОК авантури на Тјентишту, евоцирамо успомене и стварамо нове – наводи се у саопштењу.

На три фестивалске позорнице публика ће ове године бити у прилици да ужива у наступима најпознатијих имена домаће и регионалне сцене.

Раније најављени наступи страних извођача пролонгирају се за наредну годину, имајући у виду да је због посебних услова који важе за путовања и уласке у земљу државаљана из појединих земаља, њихов долазак логистички тешко изводив, наводи се у саопштењу.

Print

Међутим, добре забаве на Тјентишту засигурно неће недостајати. За најбољу атмосферу и повратак у дуго ишчекивану “нормалност” биће задужени: Van Gogh/ Бајага и инструктори / Хладно пиво / Горан Баре & Мајке / Зостер / Дарко Рундек & екипа / Бркови / ТБФ / Канда, Коџа и Небојша / Буч Кесиди /М.О.Р.Т. / Мореуз  чији се наступи током три фестивалска дана очекују на главној позорници.

– И ове године за нашу највјернију публику, ОК кампере, припремили смо посебан програм на њима омиљеној позорници у ОК кампу. За незаборавне наступе и сјајну енергију дневних наступа, који овај фестивал чине другачијим од других, задужени су Ритам нереда – Love Hunters – Мортал Комбат – Who See – Atheist Rap – Марчело и Napeti quintet – наводи се у саопштењу.

Фестивалски камп се и овога пута отвара дан раније, 12. августа.

На ОК љетној позорници код базена на Тјентишту, гдје уз одличне ритмове публика ужива у дневном програму, као и на ОК After Partyju у ОК кампу гдје публика у најбољој атмосфери дочекује најљепше зоре на Тјентишту, очекују се наступи најпознатијих имена регионалне електронске сцене.

Првог фестивалског дана, у петак 13. августа, за дневну, али и ноћну атмосферу на обје позорнице задужени су Синиша Тамамовић и Алеxандер Г.

Врхунских ритмова неће недостајати ни другог фестивалског дана, у суботу 14. августа, гдје ће публику у оквиру дневног програма ОК љетне позорнице у појачаном саставу забављати Младен Томић, Тони Јурановић и Nebs Jack.

По завршетку програма на главној позорници Младен Томић и Тони Јурановић наставиће да забављају публику на ОК After Partyju у ОК кампу.

Финиш фестивала, у недјељу 15. августа обиљежиће наступ Марине Карамарко на ОК љетној позорници, те Марка Настића и Петра Дундова на ОК After Partyju.

– Сви раније купљени пакети и аранжмани за боравак на фестивалу, важиће и за нове датуме. Публика којој новонајављени датуми одржавања фестивала не одговарају и нису у прилици да нам се придруже, има могућност поврата новца за раније извршену куповину. О свим условима поврата у зависности од купљеног пакета публика ће бити информисана на званичној фестивалској страници okfest.net. Ускоро доносимо и инфо о почетку продаје пакета за овогодишњи Нектар ОК Фест на Тјентишту – додаје се у саопштењу.

Посљедњи текстови

Дан Медицинског факултета: Расту из године у годину, пријемни испит и у Милану

Медицински факултет у Фочи тренутно похађа 1.630 студената, највише од оснивања, а ове године уписано је 206 бруцоша, највише од свих факултета...

Међународни дан бијелог штапа: Дружење слијепих и слабовидих лица из Фоче и Горажда

Међународни дан бијелог штапа, који се у свијету обиљежава 15.октобра,  прилика је да слијепа и слабовида лица укажу на свој статус у...

Фудбалери дочекују Славију, одбојкаши Радник два, одбојкашице Леотар, кошаркаши у Вишеграду

Фудбалери Сутјеске угостиће сутра у Фочи Славију из Источног Сарајева у 10. колу Прве фудбалске лиге Републике Српске. Сутјеска...

У Фочи тродневна кампања против изградње минихидроцентрала

У склопу  пројекта “Глас за ријеке” Архус центар у БиХ  организује уличне кампање с циљем прикупљања потписа за јавну петицију усмјерену на...

Племенита Шкилетова душа преселила у вјечност

На градском гробљу Бараковац у Фочи данас је на вјечни починак испраћен Младен Шкипина Шкиле, који је након краће болести преминуо у...