Насловна Друштво НЛБ банка: Пакетићи за малишане на Педијатрији и у Трачку наде

НЛБ банка: Пакетићи за малишане на Педијатрији и у Трачку наде

1.6 C
Foča

Нлб банка Филијала Фоча даровала је поклон пакетиће малишанима који се лијече на Педијатријском одјељењу Универзитетске болнице у Фочи као и корисницима Сервис центра Трачак наде.

Предпразнични дани у Сервис центру Трачак наде весели. Бројни појединци и установе протеклих дана обрадовали су Трачковце са поклон пакетићима, а фочанска Филијала НЛБ банке данас им је даровала 25 пакетића који су радост додатно увећали.

Директор Сервис центра Трачак наде, Јелена Вилотић, захвалила се НЛБ банци, која први пут дарује пакетиће за овај Центар: „Нлб банка први пут поклонила је пакетиће за наше кориснике. Дјеца се радују поклонима али и томе што ће на овај начин упознати нове пријатеље. Бројни појединци и инистутције даровали су пакетиће за Трачак наде, тако да смо их подјелили свим нашим  корисницима. Хвала свима који су издвојили своја финансијска средства да дарују поклоне за дјецу из Трачка наде“, захвалила се Вилотићева.

У Нлб банци надају се да ће ова акција постати традиционална.  Како истиче директор фочанске Филијале Никола Бјеловић дружење са Трачковцима ће наставити организовањем њихове посјете банци: „Поред дјеце која се тренутно лијече на Одјељењу педијатрије, ове године обезбиједили смо 25 поклон пакетића за кориснике Сервис центра Трачак наде. Трудићемо се да ова акција буде традиционална као и да наставимо наше дружење. Позвали смо их да посјете нашу банку, да их упознамо са радом банке, и они су, са радошћу,  прихватили тај позив а ми ћемо им широм отворити врата“, рекао је Бјеловић.

Фочанска филијала НЛБ банке јуче је, у традиционалној акцији, подијелила 20 поклон пакетића за дјецу која се тренутно лијече на Педијатријском одјељењу Универзитетске болнице у Фочи.

Посљедњи текстови

Бесплатно скијање за дјецу из Фоче на скијалиштима на Јахорини и у Чајничу

Општина Фоча обезбиједила је бесплатан превоз и ски пас у Олимпијском центру „Јахорина“, те на скијалишту „Злодо“ код Чајнича, за дјецу скијаше...

Сутра пливање за Часни крст на Ћехотини и Бистрици

Богојављенско пливање за Часни крст на ријеци Ћехотини у Фочи сутра ће бити први пут организовано код Градског стадиона.

У петак позоришна представа о Милунки Савић

Глумица Весна Станковић извешће на сцени Градског позоришта у Фочи у петак, 21. јануара у 19.00 часова монодраму „Милунка“ београдског театра „Балкан...

Стонотенисери играли у част Драгана Зечевића Зеке

Стонотенски клуб Перућица организовао је у Спортској сали „Партизан“,   осми Меморијални турнир Драган Зечевић Зека, на којем су се стонотенисери такмичили у...

Зимски вашар – манифестација која одушевљава Фочаке свих генерација

Слатке и слане делиције, палачинци, кокице, пецива, бакини колачи и чоколадни сладоледи само су неки од посластица који су се нашли на...