Naslovna Društvo Novi projekat- Rekonstrukcija vodovodne mreže u Miljevini

Novi projekat- Rekonstrukcija vodovodne mreže u Miljevini

2 C
Foča

Opština Foča je obezbijedila novi projekat rekonstrukcije vodovodne mreže u Miljevini , koji je sastavni dio druge faze rekonstrukcije vodovoda.
Međunarodni ekspertski tim je revidirao i prihvatio naš projekat za koji je Evropska investiciona banka obezbijedila 277. 000 evra grantovskih sredstava, saopšteno je iz Opštine Foča.
U okviru ovog projekta biće realizovana rekonstrukcija kompletne vodovodne mreže u naselju Miljevina što će građanima tog naselja obezbijediti uredno snabdijevanje vodom za piće.
Nakon rekonstrukcije izvorišta Krupica povećan je dotok vode u naselje, ali su zbog dotrajale sekundarne mreže u naselju gubici vode veliki što će se ovom investicijom konačno riješiti, dodaje se u saopštenju.
S obzirom da je riječ o projektu koji se finansira iz evropskih fondova, tender za izbor izvođača radova, koji će opština ovih dana raspisati, biće međunarodnog karaktera, a to znači da će biti otvoren 60 dana.
U saopštenju se navodi da bi radovi na realizaciji rekonstrukcije vodovoda u Miljevini trebalo da počnu na proljeće naredne godine.

Poslednji tekstovi

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Regionalni centar Instituta za javno zdravstvo Foča nabavio je 1.200 doza vakcina za besplatnu vakcinaciju, te 150 doza komercijalne vakcine.

Učesnici izbora u Foči ocjenjuju rezultate

U budućem sazivu fočanskog parlamenta odbornike će, na osnovu preliminarnih i još nepotpunih rezultata lokalnih izbora, imati devet stranaka.

UB Foča: Kontakt telefoni za informacije o stanju hospitalizovanih

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je kontakt brojeve telefona zdravstvenih ustanova posredstvom kojih građani mogu dobiti informacije u vezi...

PU Foča: Obilježen Aranđelovdan

Policijska uprava Foča, u skladu sa epidemiološkom situacijom, obilježila je krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Aranđelovdan. U Hramu...

Radović:Budućnost djece jedina investicija društva koja se isplati

Kompletna društvena zajednica, pojedinci i institucije koje se bave djecom dužne su raditi i donositi odluke koje su najbolje za dijete i...