Насловна Друштво ОК авантура се наставља: Нектар ОК фест од 14. до 16. августа

ОК авантура се наставља: Нектар ОК фест од 14. до 16. августа

24 C
Foča

Седмо издање музичког фестивала Нектар ОК фест биће одржано на Тјентишту од 14. до 16. августа, умјесто у јулу како је то раније најављено. У новом термину изостаће наступи иностраних извођача, док ће раније купљени аранжмани за боравак на фестивалу важити и за нове датуме, саопштили су данас организатори.

-Публика којој новонајављени датуми одржавања фестивала не одговарају и нису у прилици да нам се придруже, има могућност поврата новца за раније извршену куповину. О свим условима поврата у зависности од купљеног пакета публика ће бити информисана на званичној фестивалској страници www.okfest.net– наводи се у саопштењу.

У односу на раније најављивани програм на фестивалским бинама, дошло је до отказивања наступа иностраних извођача, који су због новонастале ситуације отказали своје свјетске турнеје и нису у могућности да ове године наступе на Тјентишту.

– Са истима смо остали у комуникацији и већ сада је потврђено да ће у случају да буду на турнеји 2021. године пролонгирати планирани овогодишњи наступ, за нови термин фестивала у наредној години- додају организатори.

Првог дана фестивала на главној бини наступиће М.О.Р.Т, Урбан & 4, Горан Баре & Мајке и Ван Гог, док ће друге фестивалске вечери наступити Буч Кесиди, Зостер, ТБФ, и Бајага и инструктори.

Посљедњег дана јединственог фестивала на Тјентишту наступиће Репетотор, Канда, Коџа и Небојша, Хладно пиво и Ритам нереда.

Организатори седмог Нектар ОК феста и ове године најавили су концерте у ОК кампу, гдје ће кампери моћи да уживају у дневним наступима бендова Лав Хантерс (Love Hunters), Мортал Комбат, Ху Си (Who See), Атеист реп, Марчело и Напети квинтет, као и Милета Кекина.

Фестивалским програмом, поред добре музике, за љубитеље авантуре предвиђен је рафтинг ријеком Таром, обилазак бројних видиковаца са којих се пружа величанствен поглед на једну од посљедњих европских прашума –  Перућицу, уз планинарску шетњу до Трновачког језера, једног од најљепших језера, смјештеног подно највећег планинског врха у БиХ – Маглића.

Последњи текстови

Републички штаб: Постојеће мјере остају на снази до 17. августа

Републички штаб за ванредне ситуације донио је данас закључак којим се до 17. августа забрањују сва јавна окупљања у групама већим од...

У Фочи и даље неповољно епидемиолошко стање

На подручју општине Фоча епидемиолошка ситуација и даље је неповољна, али је и све више опорављених лица, тако да је тренутно 67...

Из Таре прикупљено више од тону крупног отпада

Због неодговорних појединаца који у другом по величини кањону у свијету  за собом остављају смеће и остали отпад, ријека Тара све више...

Повријеђен пјешак на путу Фоча-Брод

У саобраћајној незгоди на регионалном путу Фоча-Брод на Дрини у мјесту Брежине повријеђен је пјешак, када га је док се кретао уз...

Спарно и вруће, увече наоблачење

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити сунчано, спарно и вруће, поготово у сјеверним и источним дијеловима, са температуром ваздуха...