Насловна Друштво ОО СНСД: Спремни за локалне изборе, циљ освајање десет одборничких мандата

ОО СНСД: Спремни за локалне изборе, циљ освајање десет одборничких мандата

15.8 C
Foča

Фочански СНСД у поптуности је спреман за локалне изборе, а изборни циљ је освајање више од три и по хиљаде гласова и десет одборничких мандата у локалном парламенту. На изборе ће изаћи заједно са још шест партија и са заједничким кандидатом за начелника општине, речено је на састанку ове партије у Фочи на којем је представљена одборничка листа са тридесет кандидата.

Предсједник ОО СНСД-а Вељко Марић рекао је да је СНСД заједно са Владом и институцијама Српске реализовао бројне пројекте у Фочи важне за живот грађана. Очекује да ће бирачи препознати то на локалним изборима и подржати наставак важних инфраструктурних пројеката, те да ће одборничка листа ове партије постићи добар изборни резултат.

-Имамо сигурних преко три хиљаде гласова, а увјерен сам да ће ова одборничка листа постићи одличан резултат. На листи је убједљиво најбољи кадар, тридесет једнако добрих кадрова, способних, образованих, младих. Поштовали смо и полну и сваку другу структуру, а нашу листу овај пут предводи успјешна жена. Циљ је да овај тим људи донесе десет одборничких мандата-рекао је Марић.

Општински одбор СНСД-а јасно је издефинисао и политику са коалиционим блоком у Фочи. Коалицију са овом партијом чиниће још шест странака међу којима су ДЕМОС, ДНС, СП, СПС, НДП и Уједињена Српска. Кандидат ове коалиције за начелника општине Фоча на локалним изборима биће Милан Вукадиновић, актуелни директор „Електродистрибуције“ РЈ Фоча и предсједник Клуба одборника СНСД-а у фочанском парламенту.

Марић је најавио да ће наредне седмице коалициони споразум са шест странака и њихов заједнички кандидат за начелника Фоче бити озваничени на састанку којем ће присуствовати српски члан Предсједништва БиХ и лидер СНСД-а Милорад Додик и члан СНСД-а Зора Видовић, актуелна министарка финансија у Влади Српске.

-Направићемо промоцију партија које су се окупиле око кандидата Милана Вукадиновића. Њега ће подржати укупно седам партија и увјерен сам да ће освојити највећи број гласова на досадашњим локалним изборима-рекао је Марић.

СНСД у Фочи има политичку снагу, сигурно повјерење бирача које расте из године у годину и квалитетан кадар који ће направити добар резултат на локалним изборима у новембру, увјерен је Марић.

Последњи текстови

Полиција расвијетлила крађу у Католичкој кући

Полиција је лишила слободе лица чији су иницијали Д.Г. и М.Г. из Фоче,  због постојања основа сумње да су починили  кривично дјело...

Одржан протест против градње малих ХЕ на Бјелави

У Буковици код Фоче данас је одржан протест Удружења грађана „Бјелава“ против градње малих хидроелектрана на ријекама Бјелава, Мала и Велика Бјелава.

Сутјеска циља опстанак у лиги

Након прошле сезоне проведене у Другој лиги Републике Српске, фудбалери Сутјеске за викенд почињу такмичење у друштву 16 најјачих тимова Српске. Шансу...

Благо побољшање епидемиолошке ситуације у Фочи

Епидемиолошка ситуација у Фочи у благом је побољшању, али су мјере превенције и даље обавезне, истакнуто је на сједници Општинског штаба за...

Возећи уназад повриједио жену

Фочанка чији су иницијали П.С. повријеђена је у дворишту породичне куће у Поповом Мосту, када ју је ударио аутомобил марке „голф три“,...