Насловна Друштво ОО СНСД: Спремни за локалне изборе, циљ освајање десет одборничких мандата

ОО СНСД: Спремни за локалне изборе, циљ освајање десет одборничких мандата

1 C
Foča

Фочански СНСД у поптуности је спреман за локалне изборе, а изборни циљ је освајање више од три и по хиљаде гласова и десет одборничких мандата у локалном парламенту. На изборе ће изаћи заједно са још шест партија и са заједничким кандидатом за начелника општине, речено је на састанку ове партије у Фочи на којем је представљена одборничка листа са тридесет кандидата.

Предсједник ОО СНСД-а Вељко Марић рекао је да је СНСД заједно са Владом и институцијама Српске реализовао бројне пројекте у Фочи важне за живот грађана. Очекује да ће бирачи препознати то на локалним изборима и подржати наставак важних инфраструктурних пројеката, те да ће одборничка листа ове партије постићи добар изборни резултат.

-Имамо сигурних преко три хиљаде гласова, а увјерен сам да ће ова одборничка листа постићи одличан резултат. На листи је убједљиво најбољи кадар, тридесет једнако добрих кадрова, способних, образованих, младих. Поштовали смо и полну и сваку другу структуру, а нашу листу овај пут предводи успјешна жена. Циљ је да овај тим људи донесе десет одборничких мандата-рекао је Марић.

Општински одбор СНСД-а јасно је издефинисао и политику са коалиционим блоком у Фочи. Коалицију са овом партијом чиниће још шест странака међу којима су ДЕМОС, ДНС, СП, СПС, НДП и Уједињена Српска. Кандидат ове коалиције за начелника општине Фоча на локалним изборима биће Милан Вукадиновић, актуелни директор „Електродистрибуције“ РЈ Фоча и предсједник Клуба одборника СНСД-а у фочанском парламенту.

Марић је најавио да ће наредне седмице коалициони споразум са шест странака и њихов заједнички кандидат за начелника Фоче бити озваничени на састанку којем ће присуствовати српски члан Предсједништва БиХ и лидер СНСД-а Милорад Додик и члан СНСД-а Зора Видовић, актуелна министарка финансија у Влади Српске.

-Направићемо промоцију партија које су се окупиле око кандидата Милана Вукадиновића. Њега ће подржати укупно седам партија и увјерен сам да ће освојити највећи број гласова на досадашњим локалним изборима-рекао је Марић.

СНСД у Фочи има политичку снагу, сигурно повјерење бирача које расте из године у годину и квалитетан кадар који ће направити добар резултат на локалним изборима у новембру, увјерен је Марић.

Последњи текстови

Три факултета покрећу нови студијски програм трећег циклуса- Биоинжењеринг и медицинску информатику

Електротехнички, Машински и Медицински факултет Универзитета у Источном Сарајеву представили су данас нови студијски програм на трећем циклусу студија, докторским студијима.

Кризни штаб: Поново креће дезинфекција јавних површина

Општински штаб за ванредне ситуације је, с обзиром на повећање броја заражених вирусом корона, одлучио да поново крене са дезинфекцијом улица, јавних...

Додик у Фочи: Наредне године почетак градње ХЕ „Бук Бијела“

Грађевински радови на изградњи хидроелектране „Бук Бијела“, коју заједно праве Република Српска и Србија, требало би да почну наредне године, најавио је...

Маске обавезне и на отвореном, нема окупљања више од десет људи ни музике уживо

Републички штаб за ванредне ситуације, како би се зауставио тренд лоше епидемиолошке ситуације, увео је данас мјеру обавезе ношења заштитне маске на...

Фоча и Плужине заједно повећавају ниво безбједности туриста

Руководства општина Фоча и Плужине, те Нациoналног парка „Сутјеска“ и Парка природа „Пива“ потписали су данас у Фочи два споразума о заједничком...