Насловна Друштво Општина Фоча: Мјере заштите на снази до 22.јуна

Општина Фоча: Мјере заштите на снази до 22.јуна

20.9 C
Foča

У складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације, донесене мјере Општинског штаба, које се односе на радно вријеме трговинских радњи, угоститељских објеката и других услужних дјелатност,  остају на снази до 22.јуна.

У исто вријеме власници поменутих објеката, као и корисници јавних установа и услужних радњи дужни су да се придржавају прописаних превентивних мјера заштите од вируса корона, саопштено је из Општине Фоча.

Наведено је да у све службене просторије треба ограничити број особа које истовремено могу ући и боравити у просторијама, растојање између особа у шалтер салама мора бити два метра, а мора се контролисати број лица која улазе у шалтер сале.

-До 22.јуна се забрањују окупљања грађана у групама већим од 50 особа, а забрањене су и све спортске активности до даљег-наводи се у саопштењу.

Из Општине су позвали грађане да се придржавају мјера превентивне заштите од ширења вируса корона, јер опасност од заразе није прошла, додајући да је на испиту лична одговорност сваког појединца. 

Последњи текстови

Полиција расвијетлила крађу у Католичкој кући

Полиција је лишила слободе лица чији су иницијали Д.Г. и М.Г. из Фоче,  због постојања основа сумње да су починили  кривично дјело...

Одржан протест против градње малих ХЕ на Бјелави

У Буковици код Фоче данас је одржан протест Удружења грађана „Бјелава“ против градње малих хидроелектрана на ријекама Бјелава, Мала и Велика Бјелава.

Сутјеска циља опстанак у лиги

Након прошле сезоне проведене у Другој лиги Републике Српске, фудбалери Сутјеске за викенд почињу такмичење у друштву 16 најјачих тимова Српске. Шансу...

Благо побољшање епидемиолошке ситуације у Фочи

Епидемиолошка ситуација у Фочи у благом је побољшању, али су мјере превенције и даље обавезне, истакнуто је на сједници Општинског штаба за...

Возећи уназад повриједио жену

Фочанка чији су иницијали П.С. повријеђена је у дворишту породичне куће у Поповом Мосту, када ју је ударио аутомобил марке „голф три“,...