Насловна Хроника Опљачкана кладионица у Миљевини- пронађен крадљивац

Опљачкана кладионица у Миљевини- пронађен крадљивац

28 C
Foča

Фочанска полиција ухапсила је мушкарца из ове општине чији су иницијали П.С, који је осумњичен да је из кладионице у Миљевини украо 5.300 КМ, а код којег је приликом претреса пронађен украдени новац.

Из Полицијске управе Фоча саопштено је да су њихови службеници ефикасним радом на терену брзо расвијетлили кривично дјело тешку крађу и пронашли починиоца.

Полицији је данас пријављено да је у насељу Миљевина у току ноћи  непознато лице или више њих из пословног простора у коме је смјештена кладионица украло око 5.300 КМ, да би оперативним радом на терену полицијски службеници дошли до сазнања да је извршилац кривичног дјела лице чији су иницијали П.С. из Фоче, код којег је прилиликом претреса пронађен украдени новац.

Обавијештен је тужилац Окужног јавног тужилаштва Требиње који је наложио да се против лица П.С. поднесе  извјештај о почињеном кривичном дјелу тешка крађа.

Посљедњи текстови

Бригу о оралном здрављу почети од малих ногу

Брига о оралном здрављу треба да почне од најраније животне доби, како би се обољења зуба спријечила и излијечила на вријеме, поручено...

Челебићи и Мештревац сутра без струје

Подручје Челебића и Мештревца сутра ће бити без напајања електричном енергијом у временском периоду од 10.00 до 14.00 часова.

ЦКИ Фоча: Школа сликања за љубитеље умјетности

Центар за културу и информисање организовао је радионицу „Школа сликања“ у којој су учествовали ученици фочанских основних и средњих школа, као и...

Без струје сутра дио Доњег Поља

Без струје ће сутра од 9 до 15 часова бити дио Доњег Поља иза бензинске пумпе, у улицама Дејтонска и Младе Босне.

Прослављена крсна слава спомен-цркве у Горњој Јошаници

Светом литургијом и славским обредом спомен-црква Светих Ћирила и Методија у Горњој Јошаници прославила је своје небеске заштитнике. Бројни православни вјерни народ...