Насловна Хроника Осумњичен за загађивање сточне хране

Осумњичен за загађивање сточне хране

12.3 C
Foča

Фочанска полиција поднијела је Окружном јавном тужилаштву Требиње ивјештај против лица  А.Т. из Фоче  због постојања сумње да је починио кривично  дјело загађивање хране и воде за исхрану, односно за напајање животиња, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Оперативним радом на терену и вјештачењем сточне хране, за коју је утврђено да је токсична, а  која је пронађена на регистрованом пољопривредном добру на којем се чува стока у селу Пријеђел у општини Фоча,  полицијски службеници су дошли до сазнања о извршиоцу кривичног дјела загађивање хране и воде за исхрану, односно напајање животиња против кога је и поднесен одговарајући извјештај.

Полицијској станици Фоча је 20. априла пријављено да је непознати починилац у селу Пријеђел на приватном пашњаку на ком се чува стока истресао непознату прашкасту материју и непознату течност, а вјештачењем је утврђено да та материја садржи отровне супстанце.

Власник имања је на вријеме уочио отровну материју, тако да није дошло до тровања стоке.

Лице које је осумњичено за ово кривично дјело раније је живјело у том селу.

22.6

Посљедњи текстови

Обиљежена 78. годишњица Битке на Сутјесци: Срби су слободарски народ који његује антифашизам

У Долини хероја на Тјентишту обиљежено је 78 година од Битке на Сутјесци у којој је Народно-ослободилачка војска у Другом свјетском рату...

Дио Ливада сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.

Омладинским пројектима до бољег амбијента Фоче

Уређење спортско-рекреативних терена и купалишта, еколошке акције, промотивне туристичке манифестације, само су неки од пројеката које ће у наредном периоду реализовати пет...

Стони тенис: Јована Зечевић у кадетској репрезентацији БиХ

Стонотенисерка фочанске „Перућице“ Јована Зечевић на контролном турниру у Бањалуци освојила је друго мјесто, чиме се пласирала у „Б“ програм кадетске препрезентације...

Дио насеља Ливаде сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.