Насловна Друштво Племенита Шкилетова душа преселила у вјечност

Племенита Шкилетова душа преселила у вјечност

4.6 C
Foča

На градском гробљу Бараковац у Фочи данас је на вјечни починак испраћен Младен Шкипина Шкиле, који је након краће болести преминуо у 48. години.

Сазнање о његовој прераној смрти изненадилo је и растужилo све који су га бар мало познавали, а слободно се може рећи да су га у Фочи готово сви знали.

Шкиле је био оличење доброте, и то оне доброте без предумишљаја и без икаквог задњег интереса.

Овај добри див племените душе, који је плијенио својом искреношћу, остаће упамћен као велики познавалац и обожавалац метал музике и рокенрола, човјек који је страшћу за том врстом музике „заразио“ генерације фочанских клинаца.

Изнад свега је волио музику, био је активан на друштвеним мрежама гдје је ширио љубав посебно према домаћем рокенролу, и према својој „Црвеној звезди“.

Свуда је био омиљен, а посебно у колективу Радио Фоче, који га је поштовао и цијенио и онда када је критички оцјењивао његов рад.

Иза Шкилета је остала вриједна колекција музике, на више врста носача звука, од плоча, касета до ЦД-ова, коју је брижљиво годинама и деценијама прикупљао, али је остала и огромна празнина и осјећај, код свих који су га познавали, као да су остали без члана уже породице.

Шкиле наш добри, праштај и почивај у миру!

Посљедњи текстови

Бесплатно скијање за дјецу из Фоче на скијалиштима на Јахорини и у Чајничу

Општина Фоча обезбиједила је бесплатан превоз и ски пас у Олимпијском центру „Јахорина“, те на скијалишту „Злодо“ код Чајнича, за дјецу скијаше...

Сутра пливање за Часни крст на Ћехотини и Бистрици

Богојављенско пливање за Часни крст на ријеци Ћехотини у Фочи сутра ће бити први пут организовано код Градског стадиона.

У петак позоришна представа о Милунки Савић

Глумица Весна Станковић извешће на сцени Градског позоришта у Фочи у петак, 21. јануара у 19.00 часова монодраму „Милунка“ београдског театра „Балкан...

Стонотенисери играли у част Драгана Зечевића Зеке

Стонотенски клуб Перућица организовао је у Спортској сали „Партизан“,   осми Меморијални турнир Драган Зечевић Зека, на којем су се стонотенисери такмичили у...

Зимски вашар – манифестација која одушевљава Фочаке свих генерација

Слатке и слане делиције, палачинци, кокице, пецива, бакини колачи и чоколадни сладоледи само су неки од посластица који су се нашли на...