Насловна Друштво Позив грађанима за учешће у Јавној расправо о Нацрту буџета за идућу...

Позив грађанима за учешће у Јавној расправо о Нацрту буџета за идућу годину

21.1 C
Foča

Из Одјељења за финансије Општине Фоча саопштено је да је у току Јавна расправа о Нацрту буџета Општине Фоча за 2022. годину која се, због епидемиолошке ситуације, проводи електронским путем.

Сви заинтересовани грађани који желе учествовати у јавној расправи на званичној страници Општине Фоча, у одјељку „Управа / Финансије“, могу пронаћи све потребне информације о Нацрту буџета за идућу годину као и образложење и разлоге за доношење ребаланса, додаје се у саопштењу.

Из Одјељења за финансије позвали су грађане да узму учешће у Јавној расправи и изразе своје мишљење путем коментара, сугестија или приједлога попуњавајући за то прилагођену електронску форму.

Електронска јавна расправа траје до петка, 26. новембра у 12 часова.

Посљедњи текстови

Тодовићева језичка ризница

            Из штампе је изашла 15. књига хроничара фочанског краја, Миленка Миша Тодовића, „Ономастика и топонимија Заврши код Фоче“.

Шаровић у Фочи: Ова регија заслужује боље путеве

Улагање у путну инфраструктуру и хидропотенцијал и стварање бољих услова за живот грађана међу главним циљевима су  програма Српске демократске странке, истакао...

Љепота исклесана у камену

У галерији Музеја „Старе Херцеговине“ синоћ је отворена изложба скулптура и цртежа Петра Хрануелија, умјетника из Загреба.                 Изложене...

Слава цркве у Јабуци

У Јабуци ће у петак, 19. августа бити прослављена крсна слава цркве Преображења Господњег. Од 9 часова биће служена света литургија, а...

Цијела Фоча у недјељу без струје

            Цијело подручје општине Фоча у недјељу ће бити без струје од 7 до 13 часова, саопштено је из фочанске Електродистрибуције.