Насловна Друштво Позив грађанима за учешће у Јавној расправо о Нацрту буџета за идућу...

Позив грађанима за учешће у Јавној расправо о Нацрту буџета за идућу годину

11.6 C
Foča

Из Одјељења за финансије Општине Фоча саопштено је да је у току Јавна расправа о Нацрту буџета Општине Фоча за 2022. годину која се, због епидемиолошке ситуације, проводи електронским путем.

Сви заинтересовани грађани који желе учествовати у јавној расправи на званичној страници Општине Фоча, у одјељку „Управа / Финансије“, могу пронаћи све потребне информације о Нацрту буџета за идућу годину као и образложење и разлоге за доношење ребаланса, додаје се у саопштењу.

Из Одјељења за финансије позвали су грађане да узму учешће у Јавној расправи и изразе своје мишљење путем коментара, сугестија или приједлога попуњавајући за то прилагођену електронску форму.

Електронска јавна расправа траје до петка, 26. новембра у 12 часова.

Посљедњи текстови

Сутјеска боља од Слободе

Кошаркаши Сутјеске савладали су на свом терену Слободу 73 из Новог Града резултатом 62:55 у 7. колу Прве лиге Републике Српске.

Сутјеска и Власеница не заборављају Саву- сутра меч у његову част

Фудбалери Сутјеске и Власенице одиграће у Фочи сутра пријатељску утакмицу у знак сјећања на голмана Миливоја Савића, који је носио дрес ова...

Полиција упозорава на опасност употребе оружја

Недавно убиство дјечака, а затим и пуцњава у центру Фоче, показали су да је нелегално ватрено оружје и те како присутно међу...

Кошаркаши дочекују Слободу 73 из Новог Града

Кошаркаши Сутјеске сутра ће угостити новоградску Слободу 73 у седмом колу Прве лиге Републике Српске. Фочаци су на четвртом...

Одбојкашице славиле другу побједу, сутра дочекују Инову

У заосталој утакмици петог кола Прве лиге Републике Српске одбојкашице Маглића на гостовању у Билећи савладале су Херцеговац резултатом 3:2.