Насловна Друштво Полиција истражује оштећење далековода у Миљевини

Полиција истражује оштећење далековода у Миљевини

22.4 C
Foča

Захваљујући великом труду и раду фочанских електричара, отклоњен је квар и поново успостављен далековод који струјом напаја Миљевину са околином, па су потрошачи овог подручја током јучерашњих поподневних часова добили уредно напајање електричном енергијом.

До прекида у испоруци струје дошло је усљед несавјесне сјече борове шуме од стране појединаца, при чему је стабло пало на далековод, па је ово насеље у уторак остало без електричне енергије.

Из Електродистрибуције ТЈ Фоча Радио Фочи је потврђено да су електричари успјели да санирају квар постављањем стубова и жица које су били оборени сјечом шуме, а далековод оштећен.

-Квар је саниран, успостављено је уредно напајање струјом читавог подручја, а случај је пријављен ПУ Фоча- потврдили су из фочанске Електродистрибуције.

Из ПУ Фоча саопштено је да је у току рад на расвјетљавању овог кривичног дјела.

-О свему је обавјештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње. У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела “Оштећење и одузимање туђе ствари“-саопштила је полиција.

Посљедњи текстови

Почиње наплата паркинга у ужем центру Фоче

У ужем центру Фоче од четвртка, 14. јула, почиње наплата паркинга на јавним паркиралиштима у двије зоне наплате, саопштено је из предузећа...

У суботу вакцинација против вируса корона без претходног заказивања

У Универзитетској болници Фоча у суботу, 9. јула, биће настављена вакцинација против вируса корона без претходног заказивања. Имунизација ће...

ПУ Фоча: Прије одласка на одмор заштитити имовину

Полицијска управа Фоча позвала је грађане да у сезони годишњих одмора посебну пажњу посвете заштити своје имовине током дужег одсуства, те на...

Миљевина сутра од 9,00 до 15,00 без струје

Подручја Миљевине, Јелеча, Кратина, Оцркавља и Метвина биће без струје сутра од 9,00 до 15,00 часова, најављено је из фочанске Електродистрибуције.

ОО ДЕМОС-а Фоча: Изабрани кандидати за опште изборе

На општим изборима у октобру кандидати Демократског савеза за посланике у Народној скупштини Републике Српске у изборној јединици девет биће Марија Милановић...