Насловна Друштво Почела реконструкција Светосавске улице

Почела реконструкција Светосавске улице

19 C
Foča

Предузеће „Србињепутеви“ почело је прву фазу реконструкције Светосавске улице у Фочи која подразумијева замјену ивичњака и асфалтирање коловоза у дужини од 210 метара.

Због извођења радова дио улице, између два ћехотинска моста, од данас ће бити затворен за саобраћај, док ће аутобуско стајалиште бити измјештено код тржног центра „Том“, саопштено је из Одјељења за просторно уређење општине Фоча.

У другој фази предвиђено је асфалтирање у дужини од 80 метара, од Улице Скендера Куленовића до моста 9.маја. Укупна вриједност обје фазе радова је 90.000 марака. Средства су обезбијеђена овогодишњим Програмом утрошка средстава од шумских сортимената.

Рок за завршетак прве фазе радова је седам дана, колико ће трајати обустава саобраћаја.

Последњи текстови

Казне угоститељима за непоштовање епидемиолошких мјера

Општинска и републичка инпекција затвориле су један угоститељски објекат у Фочи на седам дана због непоштовања епидемиолошких мјера, a издата су и...

ПУ Фоча: Повећан број прекршаја јавног реда и мира

На подручју Полицијске управе Фоча у периоду јануар-септембар ове године евидентирано је за 2,2 одсто више кривичних дјела него у истом периоду...

Карате: Бронза за Фочанку на Првенству Србије

Каратисткиња фочанског “Нипона” Валентина Вуковић освојила је бронзану медаљу на Првенству Србије за кадете и јуниоре, које је одржано у Крагујевцу у...

Краће радно вријеме угоститељских објеката

Радно вријеме угоститељских објеката у Републици Српској, одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, ограничава се на период од 6.00 од 22.00 часова.

Школе у Српској затворене седам дана

Школе у Републици Српској биће затворене седам дана због погоршане епидемиолошке ситуације, одлучио је данас Републички штаб за ванредне ситуације.