Naslovna Društvo Počela rekonstrukcija Svetosavske ulice

Počela rekonstrukcija Svetosavske ulice

2 C
Foča

Preduzeće „Srbinjeputevi“ počelo je prvu fazu rekonstrukcije Svetosavske ulice u Foči koja podrazumijeva zamjenu ivičnjaka i asfaltiranje kolovoza u dužini od 210 metara.

Zbog izvođenja radova dio ulice, između dva ćehotinska mosta, od danas će biti zatvoren za saobraćaj, dok će autobusko stajalište biti izmješteno kod tržnog centra „Tom“, saopšteno je iz Odjeljenja za prostorno uređenje opštine Foča.

U drugoj fazi predviđeno je asfaltiranje u dužini od 80 metara, od Ulice Skendera Kulenovića do mosta 9.maja. Ukupna vrijednost obje faze radova je 90.000 maraka. Sredstva su obezbijeđena ovogodišnjim Programom utroška sredstava od šumskih sortimenata.

Rok za završetak prve faze radova je sedam dana, koliko će trajati obustava saobraćaja.

Poslednji tekstovi

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Regionalni centar Instituta za javno zdravstvo Foča nabavio je 1.200 doza vakcina za besplatnu vakcinaciju, te 150 doza komercijalne vakcine.

Učesnici izbora u Foči ocjenjuju rezultate

U budućem sazivu fočanskog parlamenta odbornike će, na osnovu preliminarnih i još nepotpunih rezultata lokalnih izbora, imati devet stranaka.

UB Foča: Kontakt telefoni za informacije o stanju hospitalizovanih

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je kontakt brojeve telefona zdravstvenih ustanova posredstvom kojih građani mogu dobiti informacije u vezi...

PU Foča: Obilježen Aranđelovdan

Policijska uprava Foča, u skladu sa epidemiološkom situacijom, obilježila je krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Aranđelovdan. U Hramu...

Radović:Budućnost djece jedina investicija društva koja se isplati

Kompletna društvena zajednica, pojedinci i institucije koje se bave djecom dužne su raditi i donositi odluke koje su najbolje za dijete i...