Насловна Друштво Почиње наплата паркинга у ужем центру Фоче

Почиње наплата паркинга у ужем центру Фоче

22.3 C
Foča

У ужем центру Фоче од четвртка, 14. јула, почиње наплата паркинга на јавним паркиралиштима у двије зоне наплате, саопштено је из предузећа „Извор“, које је задужено за наплату.

У првој зони, у дијелу Улице краља Петра, Шантићевој, Његошевој и 9. маја, сат паркирања коштаће једну КМ, док ће цијена дневне карте бити пет КМ.

Другом зоном наплате обухваћена су паркинг мјеста од ресторана „Младица“ до Аква парка „Ушће“, иза Апотеке „Фоча“, те од конобе „Златна дуња“ до паркиралишта иза зграде Православног богословског факултета „Свети Василије Острошки“. У овој зони возачи ће карту по сату паркирања плаћати 0.50 КМ, односно дневно 3.00 КМ.

Како се наводи у саопштењу, паркинг ће се наплаћивати радним данима у времену од 7.00 до 21.00 час и суботом од 7.00 до 16.00 часова, док се недјељом и у дане републичких празника неће наплаћивати.

Из предузећа „Извор“ позвали су станаре стамбених зграда, правна лица и запослене да им се обрате са захтјевом за издавање повлаштених или бесплатних мјесечних или годишњих карата, предвиђених за све који живе или раде у зонама наплате паркинга.

Додатне информације могуће је добити у просторијама предузећа „Извор“ или путем броја телефона 058/921-731.

Одлуку о наплати паркинга на јавним паркиралиштима у ужем центру града донијела је Скупштина општине Фоча крајем априла.

Посљедњи текстови

Почео турнир „Самоборска 2022“, на распореду утакмице другог кола

На игралишту Основне школе „Веселин Маслеша“ почео је турнир у малом фудбалу „Самоборска 2022“, који организује омладина тог фочанског насеља.

Кадети “Сутјеске” уживали у Новом Саду

Кадети фочанског Фудбалског клуба „Сутјеска“ уживали су у тродневној посјети вршњацима „Војводине“ у Новом Саду, а то би требало да буде прво...

Драгочава: У недјељу турнир у славу погинулих бораца

На школском игралишту у Драгочави у недјељу, 14. августа, биће одржан Меморијални турнир у малом фудбалу „Драгочава-Брусна 2022“, посвећен погинулим српским борцима...

Трага се за несталим Благојем Гавриловићем

Припадници Цивилне заштите Фоча и Полицијске управе Фоча од недјеље трагају за седамдесетосмогодишњим Благојем Гавриловићем из Бечеја. Како...

Одгођен турнир „Самоборска 2022“

Турнир у малом фудбалу „Самоборска 2022“, који је требао почети синоћ, одгођен је због неповољних временских прилика. Како су...