Насловна Друштво Припреме за седми „Нектар ОК Фест“: Повратак доброј свирци под ведрим небом

Припреме за седми „Нектар ОК Фест“: Повратак доброј свирци под ведрим небом

37.6 C
Foča

Иако је до седмог издања „Нектар ОК Феста“, који ће се од 13. до 15. августа одржати на Тјентишту, остало готово мјесец дана организатори приводе крају припреме и најављују квалитетне садржаје. Све своје расположиве капацитете и инфраструктуру у организацији најмасовнијег фестивала у овом дијелу Европе понудиће Општина Фоча и НП „Сутјеска“, истакнуто је на данашњем састанку организатора, локалне управе и надлежних установа.

Након више од годину дана, епидемиолошка и здравствена слика у земљи и регији даје могућност организаторима „Нектар ОК Феста“ да младе из цијелог региона поново окупе у јединствени амбијент најстаријег националног парка у БиХ, уз поштовање свих епидемиолошких мјера које су на снази.

-Добро је  што не јењава интерес посјетилаца фестивалу, општини Фоча и НП „Сутјеска“. Сигуран сам да и ове године организујемо једно позитивно и квалитетно издање. Ранијих година имали смо посјетиоце са готово свих континената,  међутим ове године због епидемиолошке ситуације имаћемо већином посјетиоце из земаља у региону, поред Републике Српске и БиХ, из Србије, Црне Горе и Хрватске-рекао је директор фестивала Дубравко Сувара.

„Нектар ОК Фест” једна је од најбољих туристичких промоција Сутјеске, Фоче као и цијеле Републике Српске. Стављањем свих расположивих капацитета у функцију подршку организацији пружиће Општина Фоча.

-У пуном капацитету са свим нашим службама пружамо подршку организацији фестивала. Општина Фоча има вишеструку корист од фестивала, велика је промоција Фоче, Сутјеске и свих туристичких потенцијала на овом простору. Ове године Туристичка организација имаће прилику за промоцију промотивног материјала, а ја позивам све заинтересоване људе који желе или да зараде или да пласирају своје производе током одржавања фестивала да се јаве организаторима, посебно наше угоститеље-рекао је начелник општине Милан Вукадиновић.

Добре забаве на Тјентишту овог љета засигурно неће недостајати. За најбољу атмосферу и повратак у дуго ишчекивану „нормалност“ биће задужени: Ван Гог , Бајага и инструктори , Хладно пиво , Горан Баре и Мајке, Зостер , Дарко Рундек и  екипа , Бркови,  ТБФ , Канда, Коџа и Небојша , Буч Кесиди , М.О.Р.Т. , Мореуз , чији се наступи током три фестивалска дана очекују на главноj бини.

И ове године за највјернију публику, ОК кампере, припремљен је посебан програм на њима омиљеној бини у ОК кампу.

За незаборавне наступе и сјајну енергију дневних наступа, који овај фестивал чине другачијим од других, задужени су: Ритам нереда – Лав Хантерс – Мортал Комбат – Ху Си – Атеист Реп – Марчело и Напети квинтет.

Посљедњи текстови

Добротворна улична свирка за Ивану Бјелогрлић

Дјечија играоница „Звјездица“ организоваће сутра на Тргу краља Петра у Фочи добротворну  уличну свирку, на којој ће се прикупљати новчана средства за...

СРД „Младица“: Почиње школа риболова

Спортско-риболовно друштво „Младица“ организује бесплатну школу риболова за дјецу узраста од седам до 14 година, која ће почети у понедјељак, 2. августа.

ПУ Фоча: Прву половину године обиљежио повећан број саобраћајних несрећа

Полицијска управа Фоча у протеклих шест мјесеци евидентирала је 43 саобраћајне несреће више него у истом периоду прошле године. У благом порасту...

У Фочи велики одзив за потписивање петиције

Петицију против одлуке високог представника Валентина Инцка о наметању закона о кажњавању негирања геноцида у Фочи је од синоћ потписало више стотина...

Ђоковићев тениски центар помаже ТК “Фоча”

Бојан Божовић, спортски директор Тениског центра „Новак“ у Београду и власник Тениске академије „Божовић“ у Цириху најавио је сарадњу те двије познате...