Насловна Хроника Пронађен Београђанин који се изгубио након удеса

Пронађен Београђанин који се изгубио након удеса

22.3 C
Foča

Фочанска полиција је ефикасним радом убрзо након пријаве пронашла Београђанина Д.М. који је доживио саобраћајну несрећу на путу Фоча-Шћепан Поље након чега се изгубио.

Из  Полицијске управе Фоча саопштили су да им је овај случај пријављен 26. јула.

У пријави је наведено да је Д.М. имао саобраћајну незгоду 25. јула око  21.20 часова на подручју Шћепан Поља и да се с њим породица чула 26. јула путем телефона када им је рекао да не зна гдје се тачно налази.

Оперативним радом  лоциран је  телефон и утврђено је да се лице налази на подручју Шћепан Поља. Након вишечасовне потраге полицијски службеници су око 7.20 часова пронашли наведено лице, те уз помоћ припадника Цивилне заштите Фоча пружили му помоћ.

Београђанин Д.М. пребачен у Универзитетску болницу Фоча гдје задржан  на лијечењу.

Утврђено је да се 25. јула око 21.20 часова десила саобраћајна незгода на путу Шћепан Поље – Фоча, у мјесту Дучели у којој је једно лице теже повријеђено.

Увиђај су обавили  полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Фоча, а  повријеђени је задржан на лијечењу.

Посљедњи текстови

Почео турнир „Самоборска 2022“, на распореду утакмице другог кола

На игралишту Основне школе „Веселин Маслеша“ почео је турнир у малом фудбалу „Самоборска 2022“, који организује омладина тог фочанског насеља.

Кадети “Сутјеске” уживали у Новом Саду

Кадети фочанског Фудбалског клуба „Сутјеска“ уживали су у тродневној посјети вршњацима „Војводине“ у Новом Саду, а то би требало да буде прво...

Драгочава: У недјељу турнир у славу погинулих бораца

На школском игралишту у Драгочави у недјељу, 14. августа, биће одржан Меморијални турнир у малом фудбалу „Драгочава-Брусна 2022“, посвећен погинулим српским борцима...

Трага се за несталим Благојем Гавриловићем

Припадници Цивилне заштите Фоча и Полицијске управе Фоча од недјеље трагају за седамдесетосмогодишњим Благојем Гавриловићем из Бечеја. Како...

Одгођен турнир „Самоборска 2022“

Турнир у малом фудбалу „Самоборска 2022“, који је требао почети синоћ, одгођен је због неповољних временских прилика. Како су...