Насловна Хроника ПУ Фоча: Надзорним камерама "уловили" два возила са неодговарајућим таблицама

ПУ Фоча: Надзорним камерама “уловили” два возила са неодговарајућим таблицама

28 C
Foča

Припадници полицијске управе Фоча, надзорним камерама за препознавање регистарских таблица, евидентирали су два кривична дјела фалсификовања исправа на подручју општина Ново Горажде и Вишеград.

Полиција је у Новом Горажду радом на терену  идентификовала лице чији су иницијали Б.Ж. из Горажда које се сумњичи да је починило кривично дјело посебни случајеви фалсификовања  исправе, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Надзорном  камером у Новом Горажду 24. априла регистрован је пролазак теретног моторног возила марке „Мерцедес“ на којем су се налазиле таблице чија је важност потврде о регистрацији истекла, а извршеним провјерама утврђено је да су таблице неприпадајуће за наведено возило.

Лице Б.Ж. је признало извршење кривичног дјела и након комплетирања предмета Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево биће достављен извјештај.

Вишеградска полиција идентификовала је лице чији су инцијали И.М. из Вишеграда које се сумњичи да је починило кривично дјело посебни случајеви фалсификовања  исправе.

Надзорном  камером у Вишеграду 3. маја регистрован је пролазак путничког возила марке “Ауди“ на којем су се налазиле таблице којима је истекла важност потврде о регистрацији.

 Извршеним провјерама утврђено је да су таблице неприпадајуће за наведено возило, а осумњичено лице је признало извршење кривичног дјела.

У току је даљи рад на документовању кривичног дјела  након чега ће Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево против лица И.М. бити достављен  одговарајући извјештај.

Посљедњи текстови

Бригу о оралном здрављу почети од малих ногу

Брига о оралном здрављу треба да почне од најраније животне доби, како би се обољења зуба спријечила и излијечила на вријеме, поручено...

Челебићи и Мештревац сутра без струје

Подручје Челебића и Мештревца сутра ће бити без напајања електричном енергијом у временском периоду од 10.00 до 14.00 часова.

ЦКИ Фоча: Школа сликања за љубитеље умјетности

Центар за културу и информисање организовао је радионицу „Школа сликања“ у којој су учествовали ученици фочанских основних и средњих школа, као и...

Без струје сутра дио Доњег Поља

Без струје ће сутра од 9 до 15 часова бити дио Доњег Поља иза бензинске пумпе, у улицама Дејтонска и Младе Босне.

Прослављена крсна слава спомен-цркве у Горњој Јошаници

Светом литургијом и славским обредом спомен-црква Светих Ћирила и Методија у Горњој Јошаници прославила је своје небеске заштитнике. Бројни православни вјерни народ...