Насловна Хроника ПУ Фоча: Од Сарајлије одузето теретно моторно возило

ПУ Фоча: Од Сарајлије одузето теретно моторно возило

28 C
Foča

Полиција у Фочи одузела је теретно моторно возило марке „мерцедес“ од возача из Сарајева, чији су иницијали Ч.М, за кога је утврђено да је повратник у чињењу тешких саобраћајних прекршаја.

Полицијски службеници јуче су у мјесту Баљево Поље, општина Фоча, зауставили и контролисали теретно моторно возило „мерцедес“ и утврдили да возач Ч.М. нема положен возачки испит, те да управља нерегистрованим возилом на коме су биле неприпадајуће регистарске ознаке, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Увидом у Регистар новчаних казни, утврђено је да је возач „мерцедеса“  повратник у чињењу тешких прекршаја из области безбједности саобраћаја као и да по основу неплаћених новчаних казни има дуг од око 1.770 КМ.

Возило је привремено одузето, а против лица Ч.М. биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка пред надлежним судом.

Посљедњи текстови

Бригу о оралном здрављу почети од малих ногу

Брига о оралном здрављу треба да почне од најраније животне доби, како би се обољења зуба спријечила и излијечила на вријеме, поручено...

Челебићи и Мештревац сутра без струје

Подручје Челебића и Мештревца сутра ће бити без напајања електричном енергијом у временском периоду од 10.00 до 14.00 часова.

ЦКИ Фоча: Школа сликања за љубитеље умјетности

Центар за културу и информисање организовао је радионицу „Школа сликања“ у којој су учествовали ученици фочанских основних и средњих школа, као и...

Без струје сутра дио Доњег Поља

Без струје ће сутра од 9 до 15 часова бити дио Доњег Поља иза бензинске пумпе, у улицама Дејтонска и Младе Босне.

Прослављена крсна слава спомен-цркве у Горњој Јошаници

Светом литургијом и славским обредом спомен-црква Светих Ћирила и Методија у Горњој Јошаници прославила је своје небеске заштитнике. Бројни православни вјерни народ...