Насловна Друштво ПУ Фоча: Прије одласка на одмор заштитити имовину

ПУ Фоча: Прије одласка на одмор заштитити имовину

22.3 C
Foča

Полицијска управа Фоча позвала је грађане да у сезони годишњих одмора посебну пажњу посвете заштити своје имовине током дужег одсуства, те на тај начин помогну да се спријечи настанак евентуалне материјалне штете.

Грађанима савјетују да закључавају улазна врата, да не остављају кључеве на уобичајеним мјестима испред својих домова или на видним мјестима, те да затварају прозоре и балконска врата.

-Пожељно је да грађани о одсуству, нарочито уколико се ради о дужим путовањима, обавијесте пријатеље или комшије који ће обићи њихове станове или куће-саопштено је из ПУ Фоча.

Наглашавају да је потребно позвати бесплатан број 122 или пријавити најближој полицијској станици сумњива понашања или кретања непознатих лица око објеката чији су власници одсутни.

У саопштењу се истиче да Полицијска управа Фоча у циљу спречавања кривичних дјела и заштите личне имовине током туристичке сезоне спроводи превентивне и планске активности уз појачано присуство полицијских службеника на терену.

Посљедњи текстови

Почео турнир „Самоборска 2022“, на распореду утакмице другог кола

На игралишту Основне школе „Веселин Маслеша“ почео је турнир у малом фудбалу „Самоборска 2022“, који организује омладина тог фочанског насеља.

Кадети “Сутјеске” уживали у Новом Саду

Кадети фочанског Фудбалског клуба „Сутјеска“ уживали су у тродневној посјети вршњацима „Војводине“ у Новом Саду, а то би требало да буде прво...

Драгочава: У недјељу турнир у славу погинулих бораца

На школском игралишту у Драгочави у недјељу, 14. августа, биће одржан Меморијални турнир у малом фудбалу „Драгочава-Брусна 2022“, посвећен погинулим српским борцима...

Трага се за несталим Благојем Гавриловићем

Припадници Цивилне заштите Фоча и Полицијске управе Фоча од недјеље трагају за седамдесетосмогодишњим Благојем Гавриловићем из Бечеја. Како...

Одгођен турнир „Самоборска 2022“

Турнир у малом фудбалу „Самоборска 2022“, који је требао почети синоћ, одгођен је због неповољних временских прилика. Како су...