Насловна Хроника ПУ Фоча: У акцији „Видео-надзор“ забиљежена 34 прекршаја

ПУ Фоча: У акцији „Видео-надзор“ забиљежена 34 прекршаја

28 C
Foča

Полицијска управа Фоча реализовала је локалну акцију „Видео-надзор“ која је усмјерена на уочавање прекршаја првенствено у раскрсницама улица у ужем градском подручју.

-Циљ акције, која је реализована 15. марта, је санкционисање тежих прекршаја из области безбједности саобраћаја, превенције настанка саобраћајних незгода и заштита пјешака.  За уочавање почињених прекршаја кориштен је и систем видео надзора јавних површина-саопштено је из ПУ Фоча.

Током трајања акције забиљежена су 34 прекршаја из области безбједности саобраћаја.

Због одузимања првенства пролаза пјешацима санкционисано је десет прекршилаца, девет због одузимања првенства пролаза моторних возила и пет због непоступања по свјетлосним и саобраћајним знацима. Евидентирано је десет осталих прекршаја.

Полицијска управа Фоча  ће у наредном периоду наставити са реализацијом сличне акције како би стање безбједности саобраћаја на подручју Фоче, посебно у градским улицама и раскрсницама, било на задовољавајућем нивоу.

Посљедњи текстови

Бригу о оралном здрављу почети од малих ногу

Брига о оралном здрављу треба да почне од најраније животне доби, како би се обољења зуба спријечила и излијечила на вријеме, поручено...

Челебићи и Мештревац сутра без струје

Подручје Челебића и Мештревца сутра ће бити без напајања електричном енергијом у временском периоду од 10.00 до 14.00 часова.

ЦКИ Фоча: Школа сликања за љубитеље умјетности

Центар за културу и информисање организовао је радионицу „Школа сликања“ у којој су учествовали ученици фочанских основних и средњих школа, као и...

Без струје сутра дио Доњег Поља

Без струје ће сутра од 9 до 15 часова бити дио Доњег Поља иза бензинске пумпе, у улицама Дејтонска и Младе Босне.

Прослављена крсна слава спомен-цркве у Горњој Јошаници

Светом литургијом и славским обредом спомен-црква Светих Ћирила и Методија у Горњој Јошаници прославила је своје небеске заштитнике. Бројни православни вјерни народ...