Насловна Друштво Радар контролише саобраћај на подручју ПУ Фоча

Радар контролише саобраћај на подручју ПУ Фоча

12.3 C
Foča

На подручју Полицијске управе Фоча, од понедјељка 7. до 29.јуна, биће појачана контрола учесника у саобраћају аутоматским мјерењем прекорачења допуштене брзине кретања, кориштењем радарског система у аутоматском моду.

-Неће се вршити заустављање возила већ ће се  након задавања параметара контроле брзине пратити рад уређаја, а обавјештење о учињеном прекршају који је евидентиран биће достављено на пријављену адресу пребивалишта власника возила-саопштено је из Управе.

Из фочанске Полицијске управе апеловали су на све возаче да поштују саобраћајне прописе и правила, те да брзину кретања возила прилагоде условима и стању пута, подсјећајући да се одговорним понашањем у саобраћају доприноси безбједности свих учесника.

22.6

Посљедњи текстови

Обиљежена 78. годишњица Битке на Сутјесци: Срби су слободарски народ који његује антифашизам

У Долини хероја на Тјентишту обиљежено је 78 година од Битке на Сутјесци у којој је Народно-ослободилачка војска у Другом свјетском рату...

Дио Ливада сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.

Омладинским пројектима до бољег амбијента Фоче

Уређење спортско-рекреативних терена и купалишта, еколошке акције, промотивне туристичке манифестације, само су неки од пројеката које ће у наредном периоду реализовати пет...

Стони тенис: Јована Зечевић у кадетској репрезентацији БиХ

Стонотенисерка фочанске „Перућице“ Јована Зечевић на контролном турниру у Бањалуци освојила је друго мјесто, чиме се пласирала у „Б“ програм кадетске препрезентације...

Дио насеља Ливаде сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.