Насловна Друштво Рафтинг дружење младих из Горажда, Фоче, Пала и Трнова

Рафтинг дружење младих из Горажда, Фоче, Пала и Трнова

-5 C
Foča

Рафтинг спустом Таром и Дрином за младе из Фоче, Трнова, Пала и Горажда завршена је и посљедња активност у оквиру овогодишње “Дринске авантуре”, коју је организовао фочански Омладински покрет.

Из Омладинског покрета наводе да је јучерашњем рафтингу претходило међусобно упознавање младих, те представљање документа Платформа за мир.

У оквиру овогодишње “Дринске авантуре”, љетос су организовани ноћна вертикална трка од Трга краља Петра у Фочи до Планинарског дома Забрана, забавна бициклистичка вожња преко Пјешчаних пирамида, мала школа риболова и порибљавање Дрине и Ћехотине, округли сто на тему “Дрина нас спаја”, излет на Дрину и на крају рафтинг Таром и Дрином.

Пројекат “Дринска авантура” подржан је у оквиру УСАИД-овог пројекта Про будућност који проводи хуманитарна организација Католичи сервис за помоћ ЦРС са партнерима- Каритасом БиХ, Институтом за развој младих КУЛТ, Форумом грађана Тузла, Хелсиншким парламентом Бањалука и Међурелигијским вијећем у БиХ.

Последњи текстови

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Регионални центар Института за јавно здравство Фоча набавио је 1.200 доза вакцина за бесплатну вакцинацију, те 150 доза комерцијалне вакцине.

Учесници избора у Фочи оцјењују резултате

У будућем сазиву фочанског парламента одборнике ће, на основу прелиминарних и још непотпуних резултата локалних избора, имати девет странака.

УБ Фоча: Контакт телефони за информације о стању хоспитализованих

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је контакт бројеве телефона здравствених установа посредством којих грађани могу добити информације у вези...

ПУ Фоча: Обиљежен Аранђеловдан

Полицијска управа Фоча, у складу са епидемиолошком ситуацијом, обиљежила је крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Аранђеловдан. У Храму...

Радовић:Будућност дјеце једина инвестиција друштва која се исплати

Комплетна друштвена заједница, појединци и институције које се баве дјецом дужне су радити и доносити одлуке које су најбоље за дијете и...