Насловна Култура Реприза другог дијела представе „Мамин син“

Реприза другог дијела представе „Мамин син“

12.3 C
Foča

На сцени Градског позоришта Фоча глумци фочанске Студентске позоришне трупе данас ће репризно одиграти комедију „Мамин син два“, рађену по тексту и у режији Мирјане Радовић.

У другом дијелу комада посвећеног породици Рикало, говори се о конфузном животу унутар заједнице, „зачињеним“ генерацијским јазом, неспоразумима, комичним сценама и неимаштином.

Представа почиње у 19.00 часова, а карте по цијени од двије марке могу се купити у билетарници позоришта, од 15.00 до 19.00 часова.

Број мјеста је ограничен, уз обавезно поштовање епидемиолошких мјера.

22.6

Посљедњи текстови

Обиљежена 78. годишњица Битке на Сутјесци: Срби су слободарски народ који његује антифашизам

У Долини хероја на Тјентишту обиљежено је 78 година од Битке на Сутјесци у којој је Народно-ослободилачка војска у Другом свјетском рату...

Дио Ливада сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.

Омладинским пројектима до бољег амбијента Фоче

Уређење спортско-рекреативних терена и купалишта, еколошке акције, промотивне туристичке манифестације, само су неки од пројеката које ће у наредном периоду реализовати пет...

Стони тенис: Јована Зечевић у кадетској репрезентацији БиХ

Стонотенисерка фочанске „Перућице“ Јована Зечевић на контролном турниру у Бањалуци освојила је друго мјесто, чиме се пласирала у „Б“ програм кадетске препрезентације...

Дио насеља Ливаде сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.