Насловна Хроника Ставили под напон жичану ограду у Шадићима

Ставили под напон жичану ограду у Шадићима

19 C
Foča

Фочанска полиција трага за непознатим извршиоцем или више њих, који су жичану ограду, којом је ограђено имање у селу Шадићи код Фоче, ставили под напон од 220 волти, чиме су починили кривично дјело изазивање опште опасности, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Полиција је јуче око 16,20 часова  извршила  увиђај  у Шадићима на имању власника Ц.С, при чему су у  жичаној огради,  која је била под струјним напоном, пронашли угинулу краву,  власништво Ф.А.

Крава је била стеона, па је штета још већа и процијењена је на 6.000 КМ.

На мјесто догађаја  изашла  су  и стручна лица из Електродиструбуције, Радне јединице Фоча, који су обезбједили безнапонско стање на поменутој  огради, наводи се у саопштењу Полиције. Обавијештен је дежурни тужилац надлежног тужилаштва који је наложио да се предузму све мјере и радње на документовању кривичног дјела изазивање опште опасности.

Последњи текстови

Казне угоститељима за непоштовање епидемиолошких мјера

Општинска и републичка инпекција затвориле су један угоститељски објекат у Фочи на седам дана због непоштовања епидемиолошких мјера, a издата су и...

ПУ Фоча: Повећан број прекршаја јавног реда и мира

На подручју Полицијске управе Фоча у периоду јануар-септембар ове године евидентирано је за 2,2 одсто више кривичних дјела него у истом периоду...

Карате: Бронза за Фочанку на Првенству Србије

Каратисткиња фочанског “Нипона” Валентина Вуковић освојила је бронзану медаљу на Првенству Србије за кадете и јуниоре, које је одржано у Крагујевцу у...

Краће радно вријеме угоститељских објеката

Радно вријеме угоститељских објеката у Републици Српској, одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, ограничава се на период од 6.00 од 22.00 часова.

Школе у Српској затворене седам дана

Школе у Републици Српској биће затворене седам дана због погоршане епидемиолошке ситуације, одлучио је данас Републички штаб за ванредне ситуације.