Naslovna Hronika Stavili pod napon žičanu ogradu u Šadićima

Stavili pod napon žičanu ogradu u Šadićima

-5 C
Foča

Fočanska policija traga za nepoznatim izvršiocem ili više njih, koji su žičanu ogradu, kojom je ograđeno imanje u selu Šadići kod Foče, stavili pod napon od 220 volti, čime su počinili krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Policija je juče oko 16,20 časova  izvršila  uviđaj  u Šadićima na imanju vlasnika C.S, pri čemu su u  žičanoj ogradi,  koja je bila pod strujnim naponom, pronašli uginulu kravu,  vlasništvo F.A.

Krava je bila steona, pa je šteta još veća i procijenjena je na 6.000 KM.

Na mjesto događaja  izašla  su  i stručna lica iz Elektrodistrubucije, Radne jedinice Foča, koji su obezbjedili beznaponsko stanje na pomenutoj  ogradi, navodi se u saopštenju Policije. Obaviješten je dežurni tužilac nadležnog tužilaštva koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

Poslednji tekstovi

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Regionalni centar Instituta za javno zdravstvo Foča nabavio je 1.200 doza vakcina za besplatnu vakcinaciju, te 150 doza komercijalne vakcine.

Učesnici izbora u Foči ocjenjuju rezultate

U budućem sazivu fočanskog parlamenta odbornike će, na osnovu preliminarnih i još nepotpunih rezultata lokalnih izbora, imati devet stranaka.

UB Foča: Kontakt telefoni za informacije o stanju hospitalizovanih

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je kontakt brojeve telefona zdravstvenih ustanova posredstvom kojih građani mogu dobiti informacije u vezi...

PU Foča: Obilježen Aranđelovdan

Policijska uprava Foča, u skladu sa epidemiološkom situacijom, obilježila je krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Aranđelovdan. U Hramu...

Radović:Budućnost djece jedina investicija društva koja se isplati

Kompletna društvena zajednica, pojedinci i institucije koje se bave djecom dužne su raditi i donositi odluke koje su najbolje za dijete i...