Насловна Спорт Стони тенис: Двије медаље Фочанкама на првенству за дјецу

Стони тенис: Двије медаље Фочанкама на првенству за дјецу

12.3 C
Foča

Стонотенисерке фочанске „Перућице“ Магдалена Вуковић и Јована Зечевић освојиле су двије медаље- по сребро и бронзу на Првенству Републике Српске до 14 година у Бијељини.

У појединачној конкурернцији Магдалена Вуковић освојила је треће мјесто, док се Јована Зечевић пласирала међу осам најбољих.

Јовану је управо из даљег тока такмичења избацила њена клупска другарица.

Њих двије су у игри парова стигле до финале у којем су изгубиле од пара из Котор Вароши и Бањалуке, па им је припало сребро.

22.6

Посљедњи текстови

Обиљежена 78. годишњица Битке на Сутјесци: Срби су слободарски народ који његује антифашизам

У Долини хероја на Тјентишту обиљежено је 78 година од Битке на Сутјесци у којој је Народно-ослободилачка војска у Другом свјетском рату...

Дио Ливада сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.

Омладинским пројектима до бољег амбијента Фоче

Уређење спортско-рекреативних терена и купалишта, еколошке акције, промотивне туристичке манифестације, само су неки од пројеката које ће у наредном периоду реализовати пет...

Стони тенис: Јована Зечевић у кадетској репрезентацији БиХ

Стонотенисерка фочанске „Перућице“ Јована Зечевић на контролном турниру у Бањалуци освојила је друго мјесто, чиме се пласирала у „Б“ програм кадетске препрезентације...

Дио насеља Ливаде сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.