Насловна Спорт Стони тенис: Јована Зечевић на контролном турниру за репрезентацију БиХ

Стони тенис: Јована Зечевић на контролном турниру за репрезентацију БиХ

12.3 C
Foča

Стонотенисерка фочанске „Перућице“ Јована Зечевић добила је позив за учешће на контролном турниру за наступ у репрезентацији БиХ.

Селектор кадеткиња БиХ Горан Унчанин уз Зечевићеву позвао је још четири стонотенисерке које ће се такмичити по систему „свака са сваком“.

Најбоља ће обезбиједити наступ у „А“ програму, док ће другопласирана и трећепласирана наступити у „Б“ програму репрезентације.

Пласман међу три најбоље такмичарке на контролном турниру фочанској стонотенисерки обезбиједио би наступ на Балканском првенству за младе, које ће од 22. до 27. јуна бити одржано у Бугарској.

Контролни турнир за стонотенисерке биће одржан у Бањалуци, у четвртак, 10. јуна.

22.6

Посљедњи текстови

Обиљежена 78. годишњица Битке на Сутјесци: Срби су слободарски народ који његује антифашизам

У Долини хероја на Тјентишту обиљежено је 78 година од Битке на Сутјесци у којој је Народно-ослободилачка војска у Другом свјетском рату...

Дио Ливада сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.

Омладинским пројектима до бољег амбијента Фоче

Уређење спортско-рекреативних терена и купалишта, еколошке акције, промотивне туристичке манифестације, само су неки од пројеката које ће у наредном периоду реализовати пет...

Стони тенис: Јована Зечевић у кадетској репрезентацији БиХ

Стонотенисерка фочанске „Перућице“ Јована Зечевић на контролном турниру у Бањалуци освојила је друго мјесто, чиме се пласирала у „Б“ програм кадетске препрезентације...

Дио насеља Ливаде сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.