Насловна Друштво Странке окупљене око СНСД-а: Вукадиновић најбољи избор за Фочу

Странке окупљене око СНСД-а: Вукадиновић најбољи избор за Фочу

25 C
Foča

Кандидат СНСД-а за начелника општине Фоча на предстојећим локалним изборима биће Милан Вукадиновић, актуелни предсједник Клуба одборника ове странке у фочанском парламенту, а имаће подршку још шест странака.

Кандидатуру тридесеттрогодишњег дипломираног инжењера електротехнике Милана Вукадиновића, испред СНСД-а, подржали су и општински одбори Демоса, НДП-а, СП-а, СПС-а, УС-а и ДНС-а.

Предсједници општинских одбора седам странака данас су на конференцији за новинаре истакли да је Вукадиновић најбољи избор за Фочу.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Вељко Марић рекао је да  се ова странка опредијелила да пружи шансу младом кандидату.

Вукадиновић се захвалио странци на повјерењу и обећао да ће се лавовски, заједно са коалиционим партнерима, борити за бољу будућност у Фочи.

„Да Фоча буде мјесто гдје ће се улагати, гдје ће сви у свом домену томе допринијети, а начелник ће бити спона између свих, између републичког и државног нивоа власти, да пробамо направити здраву атмосферу, у смислу инвестиција, инфраструктуре, туризма, пољопривреде“, навео је Вукадиновић.

Он је најавио да ће у наредном периоду изложити четворогодишњи програм рада, који ће бити заснован на реалним основама и ресурсима којима Фоча располаже.

„Настојаћу да не причам толико, колико ћу да радим. Настојаћу да уђем међу обичне људе, да видимо шта су проблеми обичног човјека свих профила. Од човјека са села, пољопривредника, до наших људи који су у иностранству, а који могу допринијети развоју Фоче“,  рекао је Вукадиновић.

Он се захвалио актуелном начелнику Радисаву Машићу за све што је урађено у Фочи у два његова мандата, како је истакао, на великом броју инвестиција и домаћинском односу према општинском буџету.

Милан Вукадиновић запослен је у Електродистрибуцији АД Пале, као руководилац Радне јединице у Фочи.

Последњи текстови

Општина помаже пчеларима

Удружење пчелара „Полен“ Општина Фоча помоћи ће са 6.000 КМ, саопштено је из локалне управе. Пчеларима је ова година...

Општина Фоча:Исплаћене двије студентске стипендије

Фочанским студентима данас су исплаћене по двије стипендије из буџета општине. -Због пандемије вируса корона дошло је до благог...

Обустава саобраћаја на путу Фоча-Јошаница

Због реконструкције саобраћајнице, пут Фоча-Јошаница на дијелу код  Универзитетске болнице Фоча, у дужини од 500 метара, од данас до 1.октобра биће затворен...

Мале хидроелектране помогле Универзитетску болницу Фоча

Универзитетска болница Фоча добила је шест апарата за праћење виталних функција и ламинарну комору за припрему онколошких лијекова чија је вриједност 90.000...

Дио насеља Брод на Дрини сутра без струје

Због реконструкције нисконапонске мреже у насељу Брод на Дрини, сутра ће у периоду од 09.00 до 15.00 часова, без струје бити потрошачи...