Насловна Друштво Странке окупљене око СНСД-а: Вукадиновић најбољи избор за Фочу

Странке окупљене око СНСД-а: Вукадиновић најбољи избор за Фочу

12.5 C
Foča

Кандидат СНСД-а за начелника општине Фоча на предстојећим локалним изборима биће Милан Вукадиновић, актуелни предсједник Клуба одборника ове странке у фочанском парламенту, а имаће подршку још шест странака.

Кандидатуру тридесеттрогодишњег дипломираног инжењера електротехнике Милана Вукадиновића, испред СНСД-а, подржали су и општински одбори Демоса, НДП-а, СП-а, СПС-а, УС-а и ДНС-а.

Предсједници општинских одбора седам странака данас су на конференцији за новинаре истакли да је Вукадиновић најбољи избор за Фочу.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Вељко Марић рекао је да  се ова странка опредијелила да пружи шансу младом кандидату.

Вукадиновић се захвалио странци на повјерењу и обећао да ће се лавовски, заједно са коалиционим партнерима, борити за бољу будућност у Фочи.

„Да Фоча буде мјесто гдје ће се улагати, гдје ће сви у свом домену томе допринијети, а начелник ће бити спона између свих, између републичког и државног нивоа власти, да пробамо направити здраву атмосферу, у смислу инвестиција, инфраструктуре, туризма, пољопривреде“, навео је Вукадиновић.

Он је најавио да ће у наредном периоду изложити четворогодишњи програм рада, који ће бити заснован на реалним основама и ресурсима којима Фоча располаже.

„Настојаћу да не причам толико, колико ћу да радим. Настојаћу да уђем међу обичне људе, да видимо шта су проблеми обичног човјека свих профила. Од човјека са села, пољопривредника, до наших људи који су у иностранству, а који могу допринијети развоју Фоче“,  рекао је Вукадиновић.

Он се захвалио актуелном начелнику Радисаву Машићу за све што је урађено у Фочи у два његова мандата, како је истакао, на великом броју инвестиција и домаћинском односу према општинском буџету.

Милан Вукадиновић запослен је у Електродистрибуцији АД Пале, као руководилац Радне јединице у Фочи.

Посљедњи текстови

За произвођаче млијека у Фочи обезбијеђене стеоне јунице

Реализацијом пословног плана „Проширење кооперантске мреже кроз подршку развоју малих мљекарских фарми на подручју Херцеговине, Романије и Подриња“, седам произвођача млијека из...

Градска пијаца у новом руху

У фочанској Пријекој чаршији отворена је реконструисана градска пијаца, која је, након што је дуго времена била оронула и прилично запуштена, синула...

Дом здравља: Нагло захлађење проблем хроничним болесницима

На сјеверној земљиној полулопти данас је почела јесен. Почетак јесени доноси и ниже јутарње температуре и честу појаву здравствених проблема за хроничне...

Сутјеска-Модрича сутра на Арена спорт ТВ

Фудбалери Сутјеске угостиће сутра у Фочи Алфа Модричу у деветом колу Прве лиге Републике Српске, а утакмицу ће преносити спортски телевизијски канал...

Реконструисана градска пијаца: Отварање сутра у 8.00 часова

Представници Општине Фоча и швајцарске организације „Каритас“, отвориће сутра у 8.00 часова реконструисану градску пијацу. Степениште, тротоари, ограда и...