Насловна Друштво Сутра нерадни дан за републичке органе и организације, органе јединица локалне самоуправе,...

Сутра нерадни дан за републичке органе и организације, органе јединица локалне самоуправе, јавна предузећа и установе

11.6 C
Foča

У Републици Српској сутра ће, према одлуци Владе Српске, бити нерадни дан.

Сутра неће радити републички органи и организације, органи јединица локалне самоуправе, јавна предузећа и установе, саопштено је из Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске.

Руководиоци наведених органа, како се наводи, обавезни су да у току календарске године организују рад због остаривања пуног годишњег фонда радних дана.

Због обиљежавања Дана успостављања Општег оквирног споразума за мир у БиХ – 21. новембра, сутра ће бити нерадни дан и у свим основним и средњим школама, саопштено је из Министарства просвјете и културе.

Посљедњи текстови

Сутјеска боља од Слободе

Кошаркаши Сутјеске савладали су на свом терену Слободу 73 из Новог Града резултатом 62:55 у 7. колу Прве лиге Републике Српске.

Сутјеска и Власеница не заборављају Саву- сутра меч у његову част

Фудбалери Сутјеске и Власенице одиграће у Фочи сутра пријатељску утакмицу у знак сјећања на голмана Миливоја Савића, који је носио дрес ова...

Полиција упозорава на опасност употребе оружја

Недавно убиство дјечака, а затим и пуцњава у центру Фоче, показали су да је нелегално ватрено оружје и те како присутно међу...

Кошаркаши дочекују Слободу 73 из Новог Града

Кошаркаши Сутјеске сутра ће угостити новоградску Слободу 73 у седмом колу Прве лиге Републике Српске. Фочаци су на четвртом...

Одбојкашице славиле другу побједу, сутра дочекују Инову

У заосталој утакмици петог кола Прве лиге Републике Српске одбојкашице Маглића на гостовању у Билећи савладале су Херцеговац резултатом 3:2.