Насловна Спорт Тенисери Фоче у финалу 57. МОСИ

Тенисери Фоче у финалу 57. МОСИ

8.3 C
Foča

Фочанска екипа тенисера , коју чине Срђан Фундуп, Никола Лажетић, Амел Мезбур и Ратко Ивановић сутра ће се борити за златну медаљу, која би им била четврта у низу на Међуопштинским омладинским спорстким играма.

Они су данас остварили побједе у два меча и заузели прво мјесто у групи А и тако се пласирали у финале 57. МОСИ. У првом мечу савладали су домаћина Нову Варош са 3:0, док су Чајетину савладали са 2:1.

„ У другој групи за финале се боре Пожега и Бијело Поље, двије изузетно добре екипе са професионалним играчима. Не знамо шта ће бити у финалном мечу, али ми смо презадовољни данашњим мечевима и већ имамо медаљу у рукама“, рекао је капитен екипе Срђан Фундуп.

И Никола Лажетић задовољан је њиховом игром у групи: „Изузетно смо добро одиграли мечеве с обзиром на врло тешке услове на терену. Играли смо на Златибору, због лошег терена у Новој Вароши, било је много вруће и јако сунце током читавог дана. Ми смо се заиста максимално потрудили и једва чекамо финале јер имамо шта да покажемо“, рекао је Лажетић.

Обје екипе које се боре за мјесто у финалу из групе Б, Бијело Поље и Пожега у свом саставу имају професионалне тенисере са којима ће бити тешко играти, истиче тенисер Фоче Амел Мезбур: „ Доста су јаке обје екипе и биће тешко ко год прође. Ја мислим да ми добро играмо и овде смо  дошли по злато“.

Финални меч за тенисере игра се сутра у 12 часова.

Посљедњи текстови

Недјеља дјетета: Малишани Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“ у посјети Музеју Старе Херцеговине

Поводом обиљежавања Међународне недјеље дјетета малишани старијих васпитних група Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“ посјетили су Музеј Старе Херцеговине, гдје су им...

Разговор са учитељем Леком: Посвећен рад са дјецом увијек даје плод

Поводом Свјетског дана учитеља- 5. октобра, гост Јутарњег програма Радио Фоче био je учитељ у пензији Алекса Лечић Лека.

Школска игралишта у Драгочави и Броду на Дрини добила рефлекторе

Спортски терени подручних основних школа „Веселин Маслеша“ и „Свети Сава“ у фочанским мјесним заједницама Брод на Дрини и Драгочава освијетљени су рефлекторима....

Земљотрес грешком лоциран код Фоче

Доста медија пренијело је, позивајући се на податке Европско-медитеранског сеизмолошког центра, да се на подручју Фоче синоћ у 22,17 часова десио земљотрес...

Двадесет седам година од погибије хероја на Трескавици

Храбри српски борци са Трескавице никада не смију бити заборављени, поручено је из Фоче са обиљежавања 27 година од погибије 13 бораца...