Насловна Спорт Три бронзе за фочанске каратисте на Првенству Српске

Три бронзе за фочанске каратисте на Првенству Српске

19 C
Foča

У Бања Луци је јуче одржано Првенство Републике Српске у каратеу за кадете и јуниоре на коме се такмичило 200 спортиста из 30 клубова.

Двије бронзане медаље отишле су Карате клуба „Љубишња“, Андреју Паприци и Милошу Рашевићу. Андреј је освојио треће мјесто у категорији катеда -57 кг, док је Милош био трећи у појединачној борби у  категорији јуниора тежина преко 76 кг.

Стефан Пејовић, јуниор овог карате клупа освојио је пето мјесто, те су се сва тројица квалификовали за првенство Босне и Херцеговине.

Такмичарка Валентина Вуковић из фочанског Карате клуба „Нипон“ освојила је треће мјесто у појединачној борби јуниора +59 кг, док су остала два такмичара изгубила, међутим сви су се пласирали на првенство БиХ.

Последњи текстови

Казне угоститељима за непоштовање епидемиолошких мјера

Општинска и републичка инпекција затвориле су један угоститељски објекат у Фочи на седам дана због непоштовања епидемиолошких мјера, a издата су и...

ПУ Фоча: Повећан број прекршаја јавног реда и мира

На подручју Полицијске управе Фоча у периоду јануар-септембар ове године евидентирано је за 2,2 одсто више кривичних дјела него у истом периоду...

Карате: Бронза за Фочанку на Првенству Србије

Каратисткиња фочанског “Нипона” Валентина Вуковић освојила је бронзану медаљу на Првенству Србије за кадете и јуниоре, које је одржано у Крагујевцу у...

Краће радно вријеме угоститељских објеката

Радно вријеме угоститељских објеката у Републици Српској, одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, ограничава се на период од 6.00 од 22.00 часова.

Школе у Српској затворене седам дана

Школе у Републици Српској биће затворене седам дана због погоршане епидемиолошке ситуације, одлучио је данас Републички штаб за ванредне ситуације.