Naslovna Sport Tri bronze za fočanske karatiste na Prvenstvu Srpske

Tri bronze za fočanske karatiste na Prvenstvu Srpske

-5 C
Foča

U Banja Luci je juče održano Prvenstvo Republike Srpske u karateu za kadete i juniore na kome se takmičilo 200 sportista iz 30 klubova.

Dvije bronzane medalje otišle su Karate kluba „Ljubišnja“, Andreju Paprici i Milošu Raševiću. Andrej je osvojio treće mjesto u kategoriji kateda -57 kg, dok je Miloš bio treći u pojedinačnoj borbi u  kategoriji juniora težina preko 76 kg.

Stefan Pejović, junior ovog karate klupa osvojio je peto mjesto, te su se sva trojica kvalifikovali za prvenstvo Bosne i Hercegovine.

Takmičarka Valentina Vuković iz fočanskog Karate kluba „Nipon“ osvojila je treće mjesto u pojedinačnoj borbi juniora +59 kg, dok su ostala dva takmičara izgubila, međutim svi su se plasirali na prvenstvo BiH.

Poslednji tekstovi

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Regionalni centar Instituta za javno zdravstvo Foča nabavio je 1.200 doza vakcina za besplatnu vakcinaciju, te 150 doza komercijalne vakcine.

Učesnici izbora u Foči ocjenjuju rezultate

U budućem sazivu fočanskog parlamenta odbornike će, na osnovu preliminarnih i još nepotpunih rezultata lokalnih izbora, imati devet stranaka.

UB Foča: Kontakt telefoni za informacije o stanju hospitalizovanih

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je kontakt brojeve telefona zdravstvenih ustanova posredstvom kojih građani mogu dobiti informacije u vezi...

PU Foča: Obilježen Aranđelovdan

Policijska uprava Foča, u skladu sa epidemiološkom situacijom, obilježila je krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Aranđelovdan. U Hramu...

Radović:Budućnost djece jedina investicija društva koja se isplati

Kompletna društvena zajednica, pojedinci i institucije koje se bave djecom dužne su raditi i donositi odluke koje su najbolje za dijete i...