Насловна Друштво Тјентиште добило струју, наставља се поправка далековода у Челебићима

Тјентиште добило струју, наставља се поправка далековода у Челебићима

-9 C
Foča

Радници електродистрибутивне Радне јединице Фоча успјели су да отклоне квар на далеководу Тјентиште тако да је то комплетно подручје са околином добило струју.

Струја је стигла и у Козју Луку, Даничиће, Слађановиће, Мирјановиће, Путојевиће и Марево, Мазоче, Пејковиће, Бастасе и Хум.

-Очекујемо да ће до краја дана бити успостављено уредно електроснабдијевање комплетне Слатине, затим подручје од Заваита до Бакића, с тим што три трафоа у Заваиту остају за сутра да се поправљају-речено је Радио Фочи у фочанској Електродистрибуцији.

Највећи проблем електричарима тренутно је подручје Челебића. Поптпомогнути екипама и механизацијом предузећа „Симинг трјед“ улажу све напоре да оспособе далеководе на том подручју. Посао отежава висок снијег, неприступачан терен и дрвеће које је попадало на стубове и далеководе.

-Радове на том подручју настављамо и сутра, као и на Мештревцу. Ријеч је о хаварији која се не памти, тако да мјештане молимо за стрпљење и разумијевање-речено је у Електродистрибуцији РЈ Фоча.

Посљедњи текстови

Нови квар на далеководу Заваит

Због квара на далеководу који електричном енергијом напаја подручје Заваита, мјештани тог фочанског села понову су без електричне енергије.

Мештревац добио струју, настављена поправка далековода

Сви кварови на далеководу Мештревац отклоњени су и потрошачи у том фочанском селу имају струју, потврђено је за Радио Фочу у електродистрибутивној...

Заваит и дио Челебића добили струју, почела поправка далековода у Мештревцу

Радници фочанске Електродистрибуције успјели су да отклоне кварове на дијелу електромреже, па су након више дана електричну енергију добили мјештани Заваита и...

Миљевина: Први пут пливање за Часни крст

У Миљевини ће на Богојављење, у уторак 19. јануара, први пут бити одржано пливање за Часни крст, што је уједно и први...

Крсто Ивановић искључен из фочанског ДНС-а

Предсједништво ОО Демократског народног савеза Фоча искључило је из чланства ове партије Крста Ивановића због кршења Статута и непоштовања одлука органа странке,...