Насловна Друштво Тјентиште добило струју, наставља се поправка далековода у Челебићима

Тјентиште добило струју, наставља се поправка далековода у Челебићима

9.2 C
Foča

Радници електродистрибутивне Радне јединице Фоча успјели су да отклоне квар на далеководу Тјентиште тако да је то комплетно подручје са околином добило струју.

Струја је стигла и у Козју Луку, Даничиће, Слађановиће, Мирјановиће, Путојевиће и Марево, Мазоче, Пејковиће, Бастасе и Хум.

-Очекујемо да ће до краја дана бити успостављено уредно електроснабдијевање комплетне Слатине, затим подручје од Заваита до Бакића, с тим што три трафоа у Заваиту остају за сутра да се поправљају-речено је Радио Фочи у фочанској Електродистрибуцији.

Највећи проблем електричарима тренутно је подручје Челебића. Поптпомогнути екипама и механизацијом предузећа „Симинг трјед“ улажу све напоре да оспособе далеководе на том подручју. Посао отежава висок снијег, неприступачан терен и дрвеће које је попадало на стубове и далеководе.

-Радове на том подручју настављамо и сутра, као и на Мештревцу. Ријеч је о хаварији која се не памти, тако да мјештане молимо за стрпљење и разумијевање-речено је у Електродистрибуцији РЈ Фоча.

22.6

Посљедњи текстови

Обиљежена 78. годишњица Битке на Сутјесци: Срби су слободарски народ који његује антифашизам

У Долини хероја на Тјентишту обиљежено је 78 година од Битке на Сутјесци у којој је Народно-ослободилачка војска у Другом свјетском рату...

Дио Ливада сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.

Омладинским пројектима до бољег амбијента Фоче

Уређење спортско-рекреативних терена и купалишта, еколошке акције, промотивне туристичке манифестације, само су неки од пројеката које ће у наредном периоду реализовати пет...

Стони тенис: Јована Зечевић у кадетској репрезентацији БиХ

Стонотенисерка фочанске „Перућице“ Јована Зечевић на контролном турниру у Бањалуци освојила је друго мјесто, чиме се пласирала у „Б“ програм кадетске препрезентације...

Дио насеља Ливаде сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.