Насловна Хроника Ухапшен због наношења тјелесних повреда полицајцу

Ухапшен због наношења тјелесних повреда полицајцу

-5 C
Foča

Полиција у Фочи ухапсила је двадесетогодишњег Фочака Р.В, који је осумњичен за кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене дужности, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Р.В. је ухапшен прошле ноћи око 1,00 час у Улици Мака Диздара.

Полиција је, након што јој је око 20 минута иза поноћи пријављено нарушавање јавног реда и мира од стране више лица, уручила прекршајне налоге за четири лица за прекршај туча и физички напад.

Приликом предузимања законских радњи против лица И.С, Ј.И, И.Ф. и Р.П, Р.В. је ометао и спречавао полицијске службенике у вршењу службене радње и није  поступио по законито издатом наређењу полицијских службеника.

Упутио је озбиљне пријетње по живот и тијело, а потом је нанио тјелесне повреде полицијском службенику Полицијски станице Фоча, након чега је  лишен слободе, наводи се у саопштењу.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Требиње који се усмено сагласио да  полицијски службеници предузму мјере и радње на документовању кривичног дјела спречавање службеног лица у вршењу службене дужности.

Након комплетирања предмета, против  Р.В. надлежном тужилаштву биће поднесен  извјештај о почињеном кривичном дјелу. 

Последњи текстови

Извјештавање о корони обиљежило 44. годину постојања Радио Фоче

Извјештавање у доба епидемије вируса корона и за Радио Фочу је био посебан професионални изазов, који је захтијевао  додатни степен ангажовања и...

Радио Фоча слави 44.рођендан

Најстарији електронски медиј Фоче, Радио Фоча, данас слави 44.рођендан. Грађани Фоче су се 26.новембра давне 1976. године упознали са...

Акција АМС у Фочи: Возила углавном добро припремљена за зимске услове

Бесплатна контрола уређаја на возилима, коју је данас у Фочи организовао Ауто-мото савез Српске, показала је да су Фочаци своја возила добро...

Против Мостарца поднесен извјештај због ненамјенског кориштења буџетских средстава

Полицијски службеници Полицијске управе Фоча, поднијели су Окружном јавном тужилаштву Требиње, извјештај против лица М.П. из Мостара, због постојања основа сумње да...

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Регионални центар Института за јавно здравство Фоча набавио је 1.200 доза вакцина за бесплатну вакцинацију, те 150 доза комерцијалне вакцине.