Насловна Хроника Ухапшен један од двојице лопова који су обили бензинску пумпу у Миљевини

Ухапшен један од двојице лопова који су обили бензинску пумпу у Миљевини

18.9 C
Foča

Припадници Полицијске управе Источно Сарајево јутрос у 7.00 часова у Трнову су лишили слободе лице чији су иницијали А.Л. из Сарајева које је осумњичено да је синоћ са још једним лицем обило бензинску пумпу у Миљевини код Фоче и извршило тешку крађу отуђивши већу количину цигарета, речено је Радио Фочи у Полицијској управи Фоча.

Припадници Полицијске управе Фоча затекли су синоћ у 21.30 часова у Миљевини, у објекту бензинске пумпе „Нестро петрол“, у вријеме док није радила,  два лица у провалној крађи, која су се потом дала у бјектсво.

Једно лице је побјегло возилом „ауди А 6“ са загребачким таблицама у правцу Сарајева, а друго лице, које је умакло трчећи, касније се ауто-стопом пребацило до Трнова, гдје је ухапшено.

Ухапшени А.Л. биће данас превезен у Фочу и саслушан у просторијама Полицијске управе, док се наставља потрага за лицем које је побјегло аутомобилом.

У Полицијској управи Фоча истичу да је лице А.Л. лишено слободе захваљујући доброј сарадњи и кородинације са Полицијском управом Источно Сарајево.

Незанично сазнајемо да су оба лица од раније позната полицији због вршења сличних кривичних дјела на подручју Кантона Сарајево и града Источно Сарајево.

Последњи текстови

Полиција расвијетлила крађу у Католичкој кући

Полиција је лишила слободе лица чији су иницијали Д.Г. и М.Г. из Фоче,  због постојања основа сумње да су починили  кривично дјело...

Одржан протест против градње малих ХЕ на Бјелави

У Буковици код Фоче данас је одржан протест Удружења грађана „Бјелава“ против градње малих хидроелектрана на ријекама Бјелава, Мала и Велика Бјелава.

Сутјеска циља опстанак у лиги

Након прошле сезоне проведене у Другој лиги Републике Српске, фудбалери Сутјеске за викенд почињу такмичење у друштву 16 најјачих тимова Српске. Шансу...

Благо побољшање епидемиолошке ситуације у Фочи

Епидемиолошка ситуација у Фочи у благом је побољшању, али су мјере превенције и даље обавезне, истакнуто је на сједници Општинског штаба за...

Возећи уназад повриједио жену

Фочанка чији су иницијали П.С. повријеђена је у дворишту породичне куће у Поповом Мосту, када ју је ударио аутомобил марке „голф три“,...