Насловна Хроника Ухапшен један од двојице лопова који су обили бензинску пумпу у Миљевини

Ухапшен један од двојице лопова који су обили бензинску пумпу у Миљевини

10.3 C
Foča

Припадници Полицијске управе Источно Сарајево јутрос у 7.00 часова у Трнову су лишили слободе лице чији су иницијали А.Л. из Сарајева које је осумњичено да је синоћ са још једним лицем обило бензинску пумпу у Миљевини код Фоче и извршило тешку крађу отуђивши већу количину цигарета, речено је Радио Фочи у Полицијској управи Фоча.

Припадници Полицијске управе Фоча затекли су синоћ у 21.30 часова у Миљевини, у објекту бензинске пумпе „Нестро петрол“, у вријеме док није радила,  два лица у провалној крађи, која су се потом дала у бјектсво.

Једно лице је побјегло возилом „ауди А 6“ са загребачким таблицама у правцу Сарајева, а друго лице, које је умакло трчећи, касније се ауто-стопом пребацило до Трнова, гдје је ухапшено.

Ухапшени А.Л. биће данас превезен у Фочу и саслушан у просторијама Полицијске управе, док се наставља потрага за лицем које је побјегло аутомобилом.

У Полицијској управи Фоча истичу да је лице А.Л. лишено слободе захваљујући доброј сарадњи и кородинације са Полицијском управом Источно Сарајево.

Незанично сазнајемо да су оба лица од раније позната полицији због вршења сличних кривичних дјела на подручју Кантона Сарајево и града Источно Сарајево.

Последњи текстови

СШЦ Фоча: Расадничарима стипендија од 100 КМ мјесечно

Занимање расадничар након више година враћа се у Средњошколски центар Фоча и то као дефицитарно, па ће ученици који ове године упишу...

Прикупљање потписа против изградње хидроелектрана на фочанским ријекама

Неформална група грађана Фоче „Сачувајмо ријеке Фоче“ организује прикупљање потписа против изградње хидроелектрана на ријеци Бјелави и осталим ријекама на територији општине.

Мјештани: Не дамо Бјелаву и Малу Бјелаву

Почетком априла фочанско предузеће „Србињепутеви“ започело је припремне радове на изградњи мини хидроцентрала Бјелава и Мала Бјелава на истоименој ријеци што је...

ОО СДС Фоча: Изјаве Бегије Смајић вријеђају припаднике српског народа

У саопштењу достављеном медијима ОО СДС-а Фоча наводи се да је на посебној сједници Народне скупштине Републике Српске чија је тема била...

Осумњичен да је намјерно возилом ударио пјешака

Фочанска полиција ухапсила је мушкарца чији су иницијали М.Н. из Фоче који је возилом задао тешке повреде суграђанину са иницијалима М.Н, саопштено...